Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sonorizare

Mihai85

Postări Recomandate

vreau sa va intreb daca aceasta incinta se preteza pt a sonoriza o sala de curs mai mare.urmaresc sa folosesc 2 astfel de incinte pt o sala pt ca profesorii sa nu mai tipe.deci nu se va pune muzica. o alta rugaminte ar fi sa-mi recomandati un microfon whireless gen lavaliera pt ca profesorul sa se poata deplasa prin sala si un mixer sau corector cat mai simplu. aici specificatiile tehnice ale boxei: 1'990'000lei/Buc. Power handling 80 W RMS Sensitivity 94 dB @ 1W/1M Frequency response 65-20KHZ Nominal impedance 8 OHM Crossover frequency 4500 Hz Components: 8 woofer (EW-08PRO) + 1" (COMP-25) tweeter Net weight 7.5 KGS Dimensions(HxWxD): 43 X 27 X 24.5 CM( este de la k o n)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• Mihai85

2

• Bogdi16

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Pai depinde si cata lume va fi in aceea sala., nu te astepta la bass sau ceva de genu ala, medii si inalte cat incape (cat de bune nu stiu) dar daca bugetu tau e de 200Ron/ boxa nu imi vine in cap alta solutie mai ieftina si mai buna.

o alta rugaminte ar fi sa-mi recomandati un microfon whireless gen lavaliera pt ca profesorul sa se poata deplasa prin sala si un mixer sau corector cat mai simplu.

Buget?
Link spre comentariu

Da, la salile de curs trebuie un bass puternic, profund si bine condus. Asta din cauza ca unii profesori beau bere rece, mai ales acum vara, si ragusesc iar studentul trebuie sa perceapa aceasta situatie.Deasemenea, trebuie putere mult mai mare astfel incit nivelul sonor sa fie cu cel putin 6 dB peste nivelul sonor dintr-o discoteca. In felul acesta o teorema, odata bine enuntata de profesor, intra direct si profund in capul studentului, pina in subconstient chiar.

Link spre comentariu

pai atunci va rog sa-mi recomandati dv ceva bun.bugetul ar fi de 15-20mil cu tot cu boxe, amplificare si microfon whireless. incaperea ar fi de 20(L)x10(l)x5(H).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări