Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta fullrange cu DY 1556 ?

Vizitator Vestax

Postări Recomandate

Vizitator Vestax

Ce ziceti, este rentabil sa fac o incinta fullrange cu DY 1556 ? Este bun difuzorul pentru asa ceva? La TW inca nu m-am hotarat, pt ca vreau sa stiu daca merita sa ma apuc de proiect sau nu..As vrea si eu sa stiu ce fel de incinta sa-i fac, volumul in special ma intereseaza !Am ales varianta pe 4 ohm.Vreau 2 boxe, sa le folosesc pt sonorizari la evenimente gen chefuri,botezuri,party-uri,cununii, etc..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

7

• Bogdi16

1

• adircf

1

Vizitator claudyubz

EU AS VREA SA STIU DACA MERGE FULLRANGE CU DIFUZORUL ALA IN CASA? :rock: , CA MA TENTEAZA SI PE MINE SA FAC NISTE BOXE :smt029

Link spre comentariu
  • Administratori

@Vestax citeste regulamentul Difuzoarul ala e cat dai atata face... va canta fix de 70 Lei merge in fullrage impreuna cu o inalta din aceeasi categorie

Link spre comentariu
  • Administratori

De 70 lei va canta cu tot ca pretul era dublu... este unu din cele mai naspa difuzoare de la KON, dece crezi ca le-au ieftinit ? Probabil nu le cumpara nimeni

Link spre comentariu
Vizitator Vestax

Sa aleg unul mai mic, de la aceeasi firma? De exemplu dy 1240 este de 12 dar este de la aceeasi firma. Sau sa aleg unul de 12 de la PA? care este dublu la pret

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu zic sa te feresti... Ia orice inafara de tehnologie albastra, ma rog chinezisme

Link spre comentariu
Vizitator Vestax

Atunci o sa mai astept sa mai strang bani si o sa-mi cumpar de la profesional audio... de 12". Sper ca in 3-4 saptamani sa pot sa-ti cer un proiect pt difuzoare de la PA.ms mult pt sfat, bafta multa.

Link spre comentariu
  • Administratori

Profesional este un cuvant ce e prea des folosit, un difuzor sa fie profesional trebuie sa fie in asa fel construit ca sa se ridice la standarde profesionale :toimonster:

Citez ce zice firma hi-vi despre profesional

In profession field, high sound pressure, high power, high responsibility and low distortion are mutual restrict and complement each other. How to well assort with them is a foundation that measures the professional loudspeaker.

PA inseamna PublicAdress
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări