Administratori Badman Postat Mai 25, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 25, 2008 Din pacate pentru statie nu am nici ce ma vaga idee :( Ce ai cu celalat forum al tau? Mie mi se pare ca e un paradis! :smt082 Nu am nimic cu forumul dar acolo s-au adunat niste "destepti" cu niste idei la fel de desstepte, cand citesc pe acolo imi vine sa vomit Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Oricum Vasile iti multumesc pentru sfaturi. Cand o sa fie gata boxele o sa pun niste poze.(mai am nevoie de ceva bani si ma apuc de ele). Daca totusi se pricepe cineva la statii sa-mi spuna ce crede de cuviinta sa iau. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Daca vrei pt surround cu iesire de subwoofer, ia-ti un reciever la SH probabil un Sony sau asa ceva. Da un ochi la vanzari pe okazii.ro sau pe hi-fi.ro . Oricum trebuie sa ai subwooferul activ pentru ca iesire de subwoofer de la statie e doar de semnal. Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Multumesc Emy pt sfat. Cum pot face subwooferul activ? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Pai va trebui sa ii faci un amplificator si sa il bagi in subwoofer si ii scoti in spate mufa de intrare de semnal(rca). Cred ca cel mai simplu ar fi sa faci un IPA 400, vezi la sectiunea de amplificatoare, sunt multe scheme acolo. Nu-ti bate capul cu filtrele pasive din comert pt sibwoofere pt ca sunt niste porcarii si nu ai nevoie de ele pt ca recieverul are crossover activ pe care poti sa il setezi. De asemenea te sfatuiec sa il setezi sub 80 Hz, chiar daca o sa ai impresia ca ai mai putin bass, sunetul o sa fie mai coerent. Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Pentru niste boxe de podea( sa se auda bine pe orice gen de muzica) ce dif mi-ati recomanda. (niste dif bune al caror pret sa nu fie prea mare). Vasile si Emy va multumesc pentru sfaturi. Am facut rost de ipa 400 si in curand ma apuc de boxe. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 28, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 28, 2008 vrei pe 3 sau pe 2 cai ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 28, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 28, 2008 Copiezi un proiect de la www.visaton.com sau il faci de la 0... Nu te arunca la chinezisme ca pe moment zici ca iesi bine dar vei regreta mai tarziu Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Care sunt chinezismele alea ca sa stiu sa ma feresc de ele? Multumesc pt adresa. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 28, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 28, 2008 chinezisme sut toate inafara de firmele care sunt insirate aici http://www.hi-end.ro/difuzoare-difuzoar ... 3_167.html Link spre comentariu
Vizitator rdpd Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Sunt cam scumpele proiectele astea de la visaton. Sunt puse de tine Vasile si niste proiecte de la beyma sau seas mai ieftine. Ce zici sunt bune? M-am oprit la asta 3waybassreflex100w.pdf si asta Njord.pdf . Crezi ca se aud bine?Si care zici ca e mai bun? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum