iulisan Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Paștilo#@ mamii lui , pai atmelu-i programat cu acel programator , la finalul scrierii pony raporteaza ca scrierea s-a facut ok , la cirea si compararea softului cu cel de pe sait totul este in regula ( ma refer la softul nou 1.2.17 ) .Asadar ... la dvs afisajul este aprins ca-n poza mea , asta fara mcu ??? Astfel poate identific problema... Link spre comentariu
yo7but Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Daca reduci contrastul la LCD tot nu se vede nimic ? Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Yep dacă reduc contrastul nu se vede nimic pe LCD ! Link spre comentariu
yo6pir Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Intra din nou pe site, download-deaza versiunea 5.17 pentru LCD2x16 si incearca din nou. Setarea fusebitilor este pentru , succes! Si daca se poate fara injuraturi! Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Nu a mai construit nimeni acest SWR metru ( al domnului Ovidiu aka simnakovi ) ? Nu reusesc sa fac mcu-ul sa gandeasca.Poate nu-l programez bine eu... Link spre comentariu
yo6pir Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Problema s-a remediat, era lipsa pe schema cablajului imprimat, conectarea la masa a terminalului RW de la LCD. "MEA CUPLA"! Am postat deja la mine pe site, versiunea de cablaj modificata cu corectura de rigoare. Din experienta montajelor cu LCD, cei care construiesc, ar trebui sa-si dea seama ca terminalul RW trebuie neaparat conectat la masa ca sa se deschida afisajul. Asta e! Pe viitor se va sti. Sper... Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Mdah este intr-adevar rezolvata temporar daca pot spune asa .Asadar dupa conectarea la masa a terminalului RW de la LCD mcu-ul a gandit vreo cateva secunde (doar placa mcu-ului ) apoi dupa incercari nenumarate de programare a atmelului rezultatul a fost zero.Repet : cu modificarea amintita aplicata LCD-ului .Urmeaza sa fac o placa 9 dublu placat si s-o populez cu componente...Ciudat ca SMT-ul postat pe pagina aceluiasi autor nu mi-a creeat NICIO problema el functionand dupa PRIMA programare ! La fel si cu montajul: deblocare ATMEGA , a functionat dupa prima programare ! Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Asadar l-am rezolvat pana la urma .Cred ca problema era undeva pe placa , n-am identificat-o , in schimb am refacut montajul(placa+piese) si a luat-o din prima.Acu' ramane sa fac cuplorul si sa vad daca spune ceva...Bafta. Link spre comentariu
Light_man Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 mai poate reposta cineva schema din primul post a lui yo4you pt swr-ul din teava cupru? Link spre comentariu
yo9how Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 http://www.mydarc.de/dl4yhf/old_hamradio_stuff/index.html asta este, nu? Link spre comentariu
maxxim33 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Vroiam sa il intreb pe Ovidiu...YO6PIR daca este bun Atmega8L-8PU pentru SWR-metru ...asta mi-a venit? Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Vroiam sa il intreb pe Ovidiu...YO6PIR daca este bun Atmega8L-8PU pentru SWR-metru ...asta mi-a venit?Singura problema pe care trebuie s-o iei in calcul este confectionarea cuplorului !!! Cuplor bun = rezultate acceptabile ! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Am mai construit swr-metrul lui IK3oil si a fost ok. Acuma am terminat swr-metrul si mai ramine sa il ...programez. Intrebarea e cu ce Link spre comentariu
iulisan Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Am mai construit swr-metrul lui IK3oil si a fost ok. Acuma am terminat swr-metrul si mai ramine sa il ...programez. Intrebarea e cu ce Cu ăsta : http://electronics-diy.com/avr_programmer.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum