Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Resoftari Telefoane

Gerula

Postări Recomandate

Nu inteleg ce e atat secret cu acest lucru, desi exista foarte multe service-uri care fac asta.Cine stie ceva legat de asta il rog sa posteze.Inclusiv de unde cumparam sau cum realizam cablul legatura la PC.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gerula

1

• Stefan

1

• djdansmart

1

Vizitator Brook

totul se face prin cablul de date/cablu de service al respectivului model de telefon. iar softul il gasesti pe net pt orice tip de telefon.personal nu stiu sa resoftez un telefon insa din auzite e foarte usor.trebuie doar sa rasfoiesti forumurile de specialitate si sigur o sa te descurci.bafta.

Link spre comentariu

totul se face prin cablul de date/cablu de service al respectivului model de telefon. iar softul il gasesti pe net pt orice tip de telefon.personal nu stiu sa resoftez un telefon insa din auzite e foarte usor.trebuie doar sa rasfoiesti forumurile de specialitate si sigur o sa te descurci.bafta.

mai documenteazata ca nu e mereu lafel de usor. lasa pe cineva care se pricepe Ex. MihaiGSM
Link spre comentariu

Nu este asa de usor..insa nici foarte complicat...flash file nu gasesti intotdeauna pe net free..depinde de marca telefonului si de softul cu care scrii flashul..! Intradevar pe net se gasesc multe..unele softuri folosesc fisierele originale,altele criptate si nu pot fi scrise decat cu softul respectiv!Cele mai flexibile sunt Nokia pt ca folosesc flash file original..Motorola depinde de softul cu care scrii,Sony-Ericsson se pot scrie si cu fisiere originale cat si cu fisiere convertite..la fel si LG! Pt inceput iti trebuie cel putin un BOX care se mai numeste UNIVERSALA! In pachet primesti si vreo 100 de cabluri cam pt orice telefon!Unele telefoane se pot resofta/decoda cu softuri FREE/CRACKATE..altele NU! Unele nu merg decodate/resoftate nici cu softuri platite..!Pt alte informatii..poti sa intrebi!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări