Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema cu tda8560

Vizitator aberila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu este pre indicat sa pui corectoru de ton langa transformator, poate induce in bazait inervant, acelasi defect il avea si un philips ah304, dupa ce i-am ecranat putin corectoru bazaitu sa mai diminuat.Poti folosi racire pt tda un radiator de calculator cu tot cu ventilator.

Link spre comentariu

SalutMă bag si eu ca OB-ul,păcat de preu si carcasă, merita un final mai ca lumea.Oricum , frumoasa realizare , se vede ca sa pus suflet.La mai mare.

SalutareIn prima faza am facut un set de 2x40W cu mosfet-uri dar nu am gasit prin troacele mele un tref de 2x24V sa-l alimentez, la 2x12v cati are cel pe care-l utilizez nu functiona bine... era subalimentat...Eu folosesc ampliful in atelier la PC si am 2 boxe de Kastan tip robotel si este suficienta configuratia asta pentru boxe....la 20-25% din putere se aude destul de tare si foarte clar asa ca ma declar foarte multumit de parametri lui

post-26132-139829524199_thumb.jpg

post-26132-139829524208_thumb.jpg

post-26132-139829524217_thumb.jpg

post-26132-139829524226_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări