mariandmd Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Sa incercam sa mai punem poze... Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Pune la tda-ul ală un radiator ceva mai măricel că ăla de la chipsetul plăcii de bază e cam micuţ Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Multumesc de sfat.. sigur nu ramane asa, sunt puse doar de proba, mai am de lucru la ea Link spre comentariu
retrosong Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ce schema de corector ai folosit? se poate atasa? Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 ce schema de corector ai folosit? se poate atasa?O schema gasita tot aici pe forum pe la rubrica corector de ton.... sa incerc sa atasej schema si cablajul... Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Nu este pre indicat sa pui corectoru de ton langa transformator, poate induce in bazait inervant, acelasi defect il avea si un philips ah304, dupa ce i-am ecranat putin corectoru bazaitu sa mai diminuat.Poti folosi racire pt tda un radiator de calculator cu tot cu ventilator. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 ce schema de corector ai folosit? se poate atasa?O schema gasita tot aici pe forum pe la rubrica corector de ton.... sa incerc sa atasej schema si cablajul...Cer prea mult daca va rog sa-mi dati si mie pdf-ul sau sa-mi faceti un cablaj? Evident nu degeaba. Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Incerc sa pun cablaj, si asezarea pieselor pe cablajDaca nu va descurcati atuni o sa va fac unul pcb corector ton.pdf corector ton asezare piese.pdf piese corector ton 1 buc.pdf Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Multumesc pentru fisiere. Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Azi am mai bibilit un pic la ea... am montat alt radiator, am fixat mufele de intrare si iesire.... maine sper sa o finalizez Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Iese frumos Pune mufele alea de boxe cu clemele in jos ca sa iti fie mai usor cand cuplezi firele, apesi in jos pe clema si bagi firul Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Mie asa mi-a venit mai usor cu ele in sus... nu conteaza pentru ca umblu destul de rar la fire.... sa incerc si un video cu realzarea... mai am de facut capacul si e cam gata... Link spre comentariu
flores72 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 SalutMă bag si eu ca OB-ul,păcat de preu si carcasă, merita un final mai ca lumea.Oricum , frumoasa realizare , se vede ca sa pus suflet.La mai mare. Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 SalutMă bag si eu ca OB-ul,păcat de preu si carcasă, merita un final mai ca lumea.Oricum , frumoasa realizare , se vede ca sa pus suflet.La mai mare.SalutareIn prima faza am facut un set de 2x40W cu mosfet-uri dar nu am gasit prin troacele mele un tref de 2x24V sa-l alimentez, la 2x12v cati are cel pe care-l utilizez nu functiona bine... era subalimentat...Eu folosesc ampliful in atelier la PC si am 2 boxe de Kastan tip robotel si este suficienta configuratia asta pentru boxe....la 20-25% din putere se aude destul de tare si foarte clar asa ca ma declar foarte multumit de parametri lui Link spre comentariu
flores72 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 2X40W o sa obtii pe o sarcina de 2 ohmi cu 10 la suta distorsiuni.Ceea ce după parerea mea este inadmisibil, dar este doar părerea mea.Vroiam sa spun ca te-ai strofocat prea mult pentru un asemenea final.Ma rog, este doar părerea mea.Bafta in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum