Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta auto

Vizitator justy24

Postări Recomandate

Vizitator justy24

Ceau. Ati putea sa ma ajutati si pe mine cu o incinta. Am 4 difuzoare clarion SW-8-pp 150w, 4 omi , diametru 20cm. Nu stiu de ca-ti litri trebe facuta si as vrea sa o fac cu bass reflex. In usi nu-mi incap si ma-m gandit sa le fac o cutie. Va rog sa ma ajutati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

difurile alea nu cred ca sunt originale Clarion. de aceea pune te rog niste poze cu difurile, am o cunostinta care are 2 boxe pe 3 cai cu cate 2 woofer "clarion" pe fiecare si se aud super ok chiar si in sali mai mari, poate sunt la fel si te pot ajuta cu un volum pentru incinte.

Link spre comentariu
Vizitator justy24

difuzoarele arata cam ca astea de mai sus. As putea sa-ti spun ceva dimensiuni ( magnetu are 10 cm, grosime 3cm, circumferinta bobinei 14 cm, nuca ce pe membrana 8 cm ). Cred si io ca is contrafacute ca nu am gasit pe net nici un parametru de la ele .Ele se aud destul de bine chiar am ramas surprins le-am probat intro incinta de camera

Link spre comentariu

suspensia e ca un fel de burete cumva? adica nu e cauciuc, e altfel de material. pe magnet eticheta e rosie?

trebuie sa iau legatura cu acea persoana sa-mi dea dimensiunile difuzoarelor ca sa fiu sigur ca astea sunt, desi sunt cam multe facaturi cu nume de clarion....

arata ca asta?

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator justy24

Da este burete ( cred ca polietilena ii ca astea din poza ta ), pe magnet tot cu rosu scrie numa magnetu ii ceva mai mic numa ca pe conul difuzorului am crestaturile alea ca in pozele de mai sus. Vad ca astea ale tale nu au, in mare parte astea ar fii, vezi daca poti sa ma ajuti cu ceva schema de lada, macar sa-mi zici de ca-ti litri sa o fac

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări