yo7but Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Salut, doresc sa realizez un ceas de timp real (microprocesor PIC sau ATMEL + afisaj LCD) cu sincronizare GPS (lassen skII).Daca a realizat sau are cineva oarece documentatie il rog sa ma ajute.Cu multumiri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Exista de cumparat module gps cu tot felul de interfete, de exemplu seriala sau de retea care dau atat coordonatele cat si timpul. Cauta scheme de GPS clock Link spre comentariu
yo7but Postat Mai 24, 2008 Autor Partajează Postat Mai 24, 2008 Multumesc pt. info dar ma gindeam ca a realizat cineva asa ceva si vrea sa impartaseasca din experienta. Link spre comentariu
bobtech Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 pentru inceput vezi aici http://www.bobtech.ro/catalog/bobgpsskii/index.html interfata cu GPS-ul Link spre comentariu
Vizitator cocotm Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Spune-mi exact ce te intereseaza ca pot sa te ajut eu. Link spre comentariu
negru_voda Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 de ce nu cumperi direct un ceas gps facut de Canyon ? e mult mai simplu si economisesti timp si bani.... www.canyon.com si pe langa asta are mult mai multe functii.... daca totusi vrei, iti recomand sa inveti tot ce se poate despre modulul gps SirfStar III ca e si usor de folosit dar si e relativ ieftin. Spor la munca Link spre comentariu
Vizitator jackal Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Nimeni nu da un sfat, chiar nimeni!? Link spre comentariu
Vizitator SensoLight Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Conecteaza prin intermediul unui tranzistor (inverseaza semnalul) pinul TX de la modul la portul serial si seteaza portul serial pe 9600bps. O sa te prinzi tu exact ce trebuie sa faci. Link spre comentariu
Vizitator jackal Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 usor de zis.. dar din cate stiu AT90S2313 nu mai este disponibil si cica Attiny2313 ar fi aproape echivalent.. am nevoie de softul pentru Attiny2313.....si de alte sfaturi.... multam fain Link spre comentariu
iordan Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Numarul in care continua articolul nu il mai am 1/2006. Link spre comentariu
Vizitator jackal Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 stiu revista.. dar ma intereseaza softul pentru Attiny2313.. ca AT90S2313 nu se mai fabrica... asta m-ar interesa pe mine. Eu nu am softul pentru microcontroler....nici cel pentru at90s2313 nici cel pentru attiny2313.daca ma m-ar putea ajuta cineva as fi foarte recunoascator.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum