Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reprogramare examen examen scoala de soferi

MihaiGSM

Postări Recomandate

Am avut ghinionul azi sa pic la sala :smt010 Nu stiu insa acum ce trebuie facut pentru reprogramare. Cei de la scoala de soferi mi-au spus ca trebuie sa ma duc peste 14-15 zile la politie ca sa ma reprogrameze ei. Astept indicatiile voastre si multumesc anticipat...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

2

• Blind

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Ce vorbesti mai, te duci azi si te reprogramezi, dupa ce platesti iar taxa de examinare. Te vor reprograma ei peste nush cate zile, asta au incercat cei de la scoala sa zica. Nu mai pierde nici o secunda, oricum dureaza teribil de mult pana te reprogrameaza (cel putin in bucuresti trec minim 20 zile). Bafta la sofat!

Link spre comentariu

Mda... asa ar trebui sa fie. Am fost insa azi dar cei de la politie mi-au spus ca peste 15 zile sa revin... Mai incerc oricum pe saptamana viitoare sa depun dosarul. Poate ii pacalesc :smt021

Link spre comentariu

Nici eu n-am luat din prima. Te duci ?i mai pl?te?ti taxa de examinare, o bagi la dosar ?i te duci rachet? la poli?ie cu dosarul. Eu am pus dosarul în aceea?i zi ?i am dat examenul dup? o lun? (a?a am cerut).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări