Vizitator duta Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Solicit ajutor privind acest produs Boxe Creative GigaWorks S750: O SCHEMA A WOOFER-ULUI...pentru ca in mai putin de 1 an de cand le am - nu mai functioneaza. Le am la service de o luna de zile si ma tot aburesc ca o sa se rezolve dar nu au schema si bla-bla (daca o sa le dau schema poate o sa ma ajut pe mine cat si pe multi altii care am auzit ca au patit aceeasi problema). La o mica fluctuatie de curent s-au oprit si asta a fost...au fost arse o rezistenta de putere, nu stiu ce circuit - dar inca nu sunt reparate. Va rog ajutati-ma. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Cred ca te aburesc cu faza cu schema....mare abureala.Si daca l-ar repara aici, refuz sa cred ca daca sunt service autorizat nu au schema si altele...Vezi la OPC. Link spre comentariu
Vizitator duta Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Solicit ajutor privind acest produs Boxe Creative GigaWorks S750: O SCHEMA A WOOFER-ULUI...pentru ca in mai putin de 1 an de cand le am - nu mai functioneaza. Le am la service de o luna de zile si ma tot aburesc ca o sa se rezolve dar nu au schema si bla-bla (daca o sa le dau schema poate o sa ma ajut pe mine cat si pe multi altii care am auzit ca au patit aceeasi problema). La o mica fluctuatie de curent s-au oprit si asta a fost...au fost arse o rezistenta de putere, nu stiu ce circuit - dar inca nu sunt reparate. Va rog ajutati-ma.ok....s-a rezolvat se pare - Doamne-ajuta sa fie in regula si sa nu se mai intample (nici mie nici altora...sistemul chiar se aude incredibil de bine!) Link spre comentariu
Vizitator Avanger Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Bun venit in randul celor care s-au pagubit sa zic asa cu acest sistem, este foarte bun nu zic cand merge, si eu am vrut sa il iau dar cand am vazut la creative pe forum ce probleme sunt cu el m-am lasat de cumparaturi, are un defect de fabricatie, majoritatea se ard dupa un an sau chiar mai repede datorita constructiei poraste si a lipsei de ventilatie. nu stiu ce sa zic oricum bafta iti doresc si uite aici un forum la creative sa vezi ceea ce reprezinta S750: http://forums.creative.com/creativelabs ... ad.id=8037 . Sa speram ca nu o sa mai ai probleme din cate inteleg acum e ok, oricum ce cred eu ca fac incearca sa il faca sa merga pana iese din garantie iar apoi ramai cu el pe cap. Citeste threadul din link sa vezi ce se vb acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum