Dj_Dog Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Poate are bunavointa byt sa le scaneze intr-un format mai accesibil , nu o sa-mi schimb softul de poze pentru o singura carteo sa incerc eu sa le modific Link spre comentariu
Blind Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Intre timp arhiva postata de byt se poate gasi si intr-un loc mai accesibil, unde nu mai trebuie sa incercati de 6-7 ori pana nimeriti codul cu pisici (nici tantari orbi nu trebuie sa nimeriti). Si daca tot m-am apucat de facut prostii, hai sa dau catre public si versiunea care se vede calumea in orice viewer. Atentie, aceasta ocupa de vre-o 2-3 ori mai mult (insa merita, parerea mea). Catalog tuburi - reeditat Multumesc pe aceasta cale lui byt inca odata pentru documentatia pusa la dispozitie :partyman: Link spre comentariu
byt Postat Mai 23, 2008 Autor Partajează Postat Mai 23, 2008 Poate are bunavointa byt sa le scaneze intr-un format mai accesibil , nu o sa-mi schimb softul de poze pentru o singura cartefratilor catalogul este jpg si arhivat rar, dezarhivati.daca nu cu adresa de mail -----orcum cumva se rezolvabogdan Link spre comentariu
byt Postat Mai 23, 2008 Autor Partajează Postat Mai 23, 2008 Poate are bunavointa byt sa le scaneze intr-un format mai accesibil , nu o sa-mi schimb softul de poze pentru o singura cartefratilor catalogul este jpg si arhivat rar, dezarhivati.daca nu cu adresa de mail -----orcum cumva se rezolvabogdanE ACU MERE ?http://files.filefront.com/CATALOGzip/; ... einfo.html Link spre comentariu
Blind Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Problema nu era de dezarhivare, in programele uzuale de vizualizat poze, scanurile aratau indescifrabil, erau o alternare de dungi albe si dungi negre.Pana la urma am rezolvat problema deschizand scanurile in document imaging si resalvandu-le. Acum se vad ok in toate programele. Versiunea modificata am urcat-o la mine pe site, ca tot mai am ceva spatiu pastrat pentru "bunatati" (iar catalogul asta se potriveste descrierii "bunatatilor")Multumim inca odata! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Poate are bunavointa byt sa le scaneze intr-un format mai accesibil , nu o sa-mi schimb softul de poze pentru o singura carte fratilor catalogul este jpg si arhivat rar, dezarhivati. daca nu cu adresa de mail -----orcum cumva se rezolva bogdan E ACU MERE ? http://files.filefront.com/CATALOGzip/; ... einfo.html Multumesc , dar incearca sa pui toata arhiva , ce ai pus acolo are numai 1M si vreo 4 pagini. Dar acum se vede corect. Multumiri si lui Blind , merge si modificarea lui , cu exceptia ACDSee din cate am observat. Link spre comentariu
byt Postat Mai 27, 2008 Autor Partajează Postat Mai 27, 2008 catalogul este in format TIFF http://files.filefront.com/Catalogzip/; ... einfo.html Link spre comentariu
Vizitator emi Postat Iunie 7, 2008 Partajează Postat Iunie 7, 2008 Se vad perfect paginile...Nu stiu daca si... urmasii autorului au...vazut drepturile de (re)publicare. (In paranteza fie zis-mi-a fost profesor...).Ce-i drept-eu sunt un fericit posesor de catalog DIN HARTIE :smt039 Link spre comentariu
byt Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Se vad perfect paginile...Nu stiu daca si... urmasii autorului au...vazut drepturile de (re)publicare. (In paranteza fie zis-mi-a fost profesor...).Ce-i drept-eu sunt un fericit posesor de catalog DIN HARTIE :smt039nu am republicat nici un catalog, autorii catalogului ar fi fericiti sa vada ca lucrarea este postata, si accesata de tineri care la aparitie nici nu se nascusera.Cit despre postare a unor carti care ajuta la educatie, am vrut sa postez si cartea ABC HFI pentru incepatori dar dupa cum vad trebuie sa stam in intuneric .....................................cine vrea documentatie sa dea un pm personal, miine, poimine ne si aresteaza ca invatam sa auzim de bine bogdan Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Nu stiu daca si... urmasii autorului au...vazut drepturile de (re)publicarecum a zis si mai susnu am republicat nici un catalog, autorii catalogului ar fi fericiti sa vada ca lucrarea este postata, si accesata de tineri care la aparitie nici nu se nascuseranu se obtin foloase dupa urma acestui catalog asa ca nu e ilegal si in plus continutul catalogului daca ai putina rabdare se poate gasi si pe net ca nu au stat autorii sa masoare fiecare lampa in parte ci au copiat din foile de catalog ale unor producatori de tuburi de la acea vreme iar editura catalogului mi se pare ca nici nu mai exista(si daca nu ma insel undeva in lege se precizeaza ca dupa 20-25 de ani nu se mai percep drepturi de autor)asa ca declar inchisa discutia, nu are rost sa mai facem offtopic pe acest subiect! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 10, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 10, 2008 Poti sa-l atasezi pe forum ca hostingurile alea de fisiere dispar asa cum apar :smt015 Link spre comentariu
cmariuss Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Stiu ca dezgrop un topic vechi de 3 ani, dar poate sa incarce cineva catalogul pe net, din nou ?Eventual daca are cineva vreunul de vanzare la un pret acceptabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum