Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CATALOG TUBURI ELECTRONICE

byt

Postări Recomandate

Am un catalog de tuburi electronice pentru scurt timp si il impartasesc cu micobii(scanat) sper sa va ajute !!!!multumiri sotiei care a scanat vreo 700 de pagini :smt024 :prayer: pentru a putea intra in posesie un pm cu adresa de e-mail, este marebogdan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

6

• byt

6

• zal

4

• Blind

3

Top autori în acest subiect

e foarte tampit site-ul alaimi cere cod din ala si imi da un cod cu 7-8 caractere si acolo nu pot sa scriu decat 4-5 caractere :smt013 deci rog pe cineva care a reusit sa i-a arhivarestetiva sa imi trimita si mie pe adresa de mail de mai sus

Link spre comentariu

Trebuie sa scri numai caracterele care au pisici, nu si cele cu catei...Citeste bine instructiunile. Mie mi se pare desteapta treaba ca uni au facut OCR pentru caractere din astea stilcite, acum trebuie sa faca si pentru mitze...

Link spre comentariu

Voi puteti vedea continutul ? Cu ACDSee imi apar numai pagini negre , iar cu IrfranView se vad niste dungi negre si gri peste imagine , care se face negativa pe alocuri , nu se poate citii mai nimic :smt017

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări