Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selector 4 canale stereo

Siconi

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Siconi

13

• ratza

9

• danzup

7

• Badman

2

Top autori în acest subiect

Iti spun drept, nu ma grabesc nicaieri... insa iti multumesc pentru ajutor si suport. Chiar as vrea sa fac treaba asta, mai ales acum ca am facut rost si de un programator destept pentru PICuri, cu diagnoza si alte cele... So, take your time! I'll wait!Crezi ca ai putea face codul si in ".asm", eventual cu un comment ceva pe margine ca sa pot studia si invata pe marginea codului? Momentan acesta e modul in care experimentez PIC. In C inca nu am ajuns sa imi bag nasul, desi e mai usor de folosit. Mersi.

Link spre comentariu

Iaca ?i proiectul cu PIC16F84. Pe cablaj lipse?te partea de comand? a releelor, adic? tranzistoarele. Las la alegerea fiec?ruia s? continue cum are chef. Cei care vor detalii despre cum func?ioneaz? codul, e un doc în ata?ament.

Link spre comentariu

Inca nu am apucat sa studiez ce ai postat aici, dar iti multumesc pentru ajutor si pentru descriere. Sper sa imi fie de folos. Cu tranzistoarele nu e problema mare, se rezolva repede si simplu. Mersi inca o data.Vreau sa va urez tuturor Un Craciun fericit in care nasterea Mantuitorului sa va aduca pace, lumina, sanatate si bucurii, iar Nou An sa va fie mai prosper, mai plin de satisfactii si reusite, dar si de bunatate mai multa, in lumina Celui de Sus, El insusi Dumnezeu.Sarbatori fericitite alaturi de cei dragi... tuturor. :101 :aplauze :da

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări