gogoo Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 As vrea sa fac un licurici cu niste leduri normale,deci nu smd,dinalea de 5 mm superluminoase sau rosu//verde/galben normale , care sa licare cand suna un mobil.La fel ca cele de se lipesc pe antena telefonului.Acest licurici sa stea undeva in casa unde il pun eu si cand un telefon din casa suna sa licare montajul.Se poate sau am prea multa imaginatie ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 intr-adevar se poate face asa ceva,insa trebuie sa ai o antena acordata pe frecventa mobilului+un amplificator,apoi redresezi semnalul si rezulta semnalul de comandacand suni,de ex,mobilul emite un semnal destul de mare,pt asta ar trebui sa mearga,pt alte chestii,depinde de anasmblul antena-ampparerea mea e ca e relativ greu de facut,avand in vedere ca frecventa este intre 900Mhz si 1,8Ghz Link spre comentariu
gogoo Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 Nu se merita atunci.Fac altceva mai interesant. Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Nu se merita atunci.Fac altceva mai interesant.Ca sa vezi ca se poate trebuie numai sa faci un fel de sonda de RF cu diode de detectie ce merg la 2Ghz fara brobleme jonctiuni de diode shotky si niste condensatori.Ca antena nu trebuie decat cateva sppire apropiind de telefon jucaria ledul va lumina asta numa in timp ce vorbesti .Acuma vine parea care ai spusa-o nu renteaza acel sclipici licurici face 5lei -10lei si o dioda de detectie desteapta face cam tot pe atata si tu ai nevoie de cel putin 2 diode. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum