ionut_h Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Salut, cum as putea sa fac chestia asta? Ce mi-ar trebui? Link spre comentariu
ionut_h Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 Salut, cum as putea sa fac chestia asta? Ce mi-ar trebui?Adica la pinii care afiseaza valoarea pe afisor sa adaptez un circuit care pentru o anumita valorea sa dea o alarma. Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 De unde sa stim noi ce afisor este?Alarma trebuie sa sune la o anumita valoare sau la depasirea unei anumite valori? Link spre comentariu
ionut_h Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 De unde sa stim noi ce afisor este?Alarma trebuie sa sune la o anumita valoare sau la depasirea unei anumite valori?La valori aproximative de pe afisor sa dea alarme diferite de tip voce. Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Fratele meu, tu ai o conexiune la internet unde te taxeaza la cuvint? sau de ce nu vrei sa descri mai in amanunt despre ce e vorba? Afisajul este LCD alfanumeric, LCD 7 segmente, LED 7 segmente, LED bar-graph? Ca citirea depinde de tipul afisajului. Daca vrei o solutie care sa mearga pe orice afisaj atunci foloseste o camera video legata la un PC, un soft OCR si un program care sa dea mesajele. Link spre comentariu
ionut_h Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 Fratele meu, tu ai o conexiune la internet unde te taxeaza la cuvint? sau de ce nu vrei sa descri mai in amanunt despre ce e vorba? Afisajul este LCD alfanumeric, LCD 7 segmente, LED 7 segmente, LED bar-graph? Ca citirea depinde de tipul afisajului. Daca vrei o solutie care sa mearga pe orice afisaj atunci foloseste o camera video legata la un PC, un soft OCR si un program care sa dea mesajele.Inca nu am afisorul, in 2 zile il iau..atunci o sa zic exact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum