Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O antena potrivia pentru Stabo xf4012

MDshelll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

42

• yo9hnf

23

• Yo4You

10

• yo9hrb

9

Top autori în acest subiect

Adica daca o montez pe masina respectiv o lipesc cu magnetul de carcasa masinii si statia o duc in masina o sa mearga mult mai bine?. Oricum am legat-o la masa ( calorifer ), la asta te referi cand zici ca are nevoie de talpa? la masa?

Link spre comentariu

Da, asa e ea gandita. Tabla masinii are rol de contragreutate. O poti monta si pe un acoperis de tabla, legat la masa statiei.

Link spre comentariu

Am inteles, si oare emisia merge cu antena asta? Doar ca am nevoie de microfon.Ce microfon as putea achizitiona? Ce recomandati? PS: mufa pentru microfon e cu 4 pini.

Link spre comentariu

De ce nu-l faci? Pinii sunt: 1-microfon, 2-masa, 3-PTT. Se numara de la cheie in sens trigonometric. Ca sa ai o certitudine, fa un scurt intre 2 si 3, ar trebui sa intre in emisie.

Link spre comentariu

Ei bine, cum pot sa fac un microfon, doar nu am aparatura necesara pentru asa ceva.Ma gandeam ca se gaseste ceva microfon care sa se potriveasca... in comert. Defapt am vazut ceva modele dar cel mai ieftin era 150ron, eu vreau ceva pe la 50 ron, nu are rost investitie mai mare. :)

Link spre comentariu

-merge si emisia acum, pe noua antena dar randament din cauza blocului...cucu.-se merita microfon de 50 lei pe un transceiver de 50 lei.-cand o sa faci scurt intre pinii de la mufa de PTT-Push To Talk ( microfonul ) ar trebui sa se auda un releu ca se anclanseaza, sau macar un led rosu/verde sa se aprinda.-vezi poate gasesti pe net schema statiei, ca sa stii ce impedanta trebuie sa aibe microfonul. Teoretic poti sa-i pui un microfon cu condensator, ca cele de prin casetofoane, ca sa vezi daca merge.

Link spre comentariu

Eu cred ca emisia merge, am facut scurt intre pinii 2 si 3, s-a comutat un releu si s-a apris un bec ros deasupra caruia scrie " senden ".

Link spre comentariu

Pai aia e. Mai ramane sa conectezi un microfon intre 1 si 2 si spor la treaba.P.S. Sa nu incerci sa emiti fara antena. Dauneaza grav sanatatii finalului. :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări