Ion Ionuț Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Salutare am și eu aceiași problemă a volumului rămas blocat atât din potențiometru cât și din telecomandă la o combina Panasonic ak 200. Mă puteți ajuta cu soluționarea problemei. Va mulțumesc frumos. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 pai si ce unul pe 4 ohmi nu merge ?buba e sa nu pui mai putin decat suporta Link spre comentariu
sla Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 La 12.06.2021 la 13:26, Ion Ionuț a spus: Salutare am și eu aceiași problemă a volumului rămas blocat atât din potențiometru cât și din telecomandă la o combina Panasonic ak 200. Mă puteți ajuta cu soluționarea problemei. Va mulțumesc frumos. Probabil ca ai citit despre cam aceeasi problema discutata aici in urma cu vreo 5 ani, problema la care nu s-a gasit solutia, probabil ca asta explica si lipsa raspunsurilor noi. Desi nu cred ca va ajuta prea mult, eu am cautat pe net despre acest tip de problema la Panasonic SA-AK (la diferite modele care se aseamana) si am gasit doar la un francez care n-a primit raspuns, se pare ca n-a gasit nici el solutia. Inteleg ca in afara problemei cu volumul, celelalte comenzi/functii sunt OK, respectiv si telecomanda functioneaza. Adica volumul este la nivel minim si nu se schimba nici din "potentiometru de volum" (encoder), nici din telecomanda. Intrebare: pe afisaj este prezentat volumul cand se actioneaza asupra lui (prin potentiometru si telecomanda)? In cazul din 2016 s-a spus ca principalul suspect ar fi procesorul audio. Nu am avut treaba niciodata cu acest tip de combina si integrate (procesor de comenzi si procesor audio), dar eu vad in schema ca exista un procesor audio care are rol de selector de comenzi, volum si alte functii, procesor care primeste comenzi de la procesorul de pe placa frontala prin linia de date ( comenzi digitale). Din moment ce toate celelalte comenzi functioneaza, inseamna ca comunicarea intre cele doua procesoare este OK. Iar din moment ce procesorul frontal ( de comenzi) nu afiseaza nimic legat de volum indiferent daca se actioneaza din buton sau din telecomanda, inclin sa cred ca problema ar fi la acest procesor, nu la acel audio. Oricum, nu cred ca poti rezolva acasa aceasta problema daca esti doar utilizator si nu electronist cu experienta in domeniu. Probabil ca cel mai indicat ar fi sa apelezi la un depanator de meserie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 Prima data se scot push butoanele si verificat cu telecomanda sa nu fie un buton cu probleme si duce procesorul in eroare Link spre comentariu
Ion Ionuț Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Va mulțumesc frumos pentru sfaturi Link spre comentariu
Ion Ionuț Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 La 14.06.2021 la 10:50, sla a spus: Probabil ca ai citit despre cam aceeasi problema discutata aici in urma cu vreo 5 ani, problema la care nu s-a gasit solutia, probabil ca asta explica si lipsa raspunsurilor noi. Desi nu cred ca va ajuta prea mult, eu am cautat pe net despre acest tip de problema la Panasonic SA-AK (la diferite modele care se aseamana) si am gasit doar la un francez care n-a primit raspuns, se pare ca n-a gasit nici el solutia. Inteleg ca in afara problemei cu volumul, celelalte comenzi/functii sunt OK, respectiv si telecomanda functioneaza. Adica volumul este la nivel minim si nu se schimba nici din "potentiometru de volum" (encoder), nici din telecomanda. Intrebare: pe afisaj este prezentat volumul cand se actioneaza asupra lui (prin potentiometru si telecomanda)? In cazul din 2016 s-a spus ca principalul suspect ar fi procesorul audio. Nu am avut treaba niciodata cu acest tip de combina si integrate (procesor de comenzi si procesor audio), dar eu vad in schema ca exista un procesor audio care are rol de selector de comenzi, volum si alte functii, procesor care primeste comenzi de la procesorul de pe placa frontala prin linia de date ( comenzi digitale). Din moment ce toate celelalte comenzi functioneaza, inseamna ca comunicarea intre cele doua procesoare este OK. Iar din moment ce procesorul frontal ( de comenzi) nu afiseaza nimic legat de volum indiferent daca se actioneaza din buton sau din telecomanda, inclin sa cred ca problema ar fi la acest procesor, nu la acel audio. Oricum, nu cred ca poti rezolva acasa aceasta problema daca esti doar utilizator si nu electronist cu experienta in domeniu. Probabil ca cel mai indicat ar fi sa apelezi la un depanator de meserie. Merci mult pentru explicațiile date Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum