Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL WRC 16W

Vizitator CrazzyX

Postări Recomandate

Vizitator CrazzyX

Salut sunt nou pe acest forum si am si eu o mica problema.Mi-am cumparat 2 difuzoare SAL WRC 16W(110Wati) si as vrea sa aflu parametri ts pentru a putea face o incinta care sa o pun in masina.Am tot cautat pe forum am insa nu am putut sa ma lamuresc daca cu aceste date pot afla parametri TS.

Music Power: 110W

Impedance: 4 Ohm

Frequecy Range 35-5.600

Sensibilitivity : 88

De asemenea imi mai este prezentata o schema si dimensiunile difuzorului care se gasesc de asemenea aici:

http://www.somogyi.hu/cikkccs/cikkdokum ... _03_01.pdf

http://www.somogyi.hu/cikkccs/cikkdokum ... _03_02.pdf

Cred ca am cautat tot site-ul producatorului si astea sunt singurele date pe care le dau.Cel putin sa stiu daca se poate afla sau nu sa pot sa ma apuc de incinta. Multumesc

Posted Image

Edit by Adircf: Ti-a fost greu sa-i pui un titlu calumea ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• Badman

1

• Noobsound

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Eu am un prieten care lucra la SAL (Somogy audio line). Si am toate cataloagele de la ei si nicaieri nu apar parametrii.....pt ca nu sunt :smt016

Link spre comentariu

Sunt difuzoare auto menite sa fie utilizate in usile unei masini sau pe polita din spate.Nu cred ca ai avea oricum ce face cu parametrii daca l-ai folosii unde este menit sa functioneze

Link spre comentariu

Doar cu datele furnizate de tine, nu se pot afla parametrii TS. Citeste sectiunea despre masurarea lor, o sa aflii de acolo mai multe. Problema e ca nu prea o sa te ajute cu mult nici parametrii pt ca difurile nu sunt prea grozave.

Link spre comentariu
  • Administratori

Exista parametrii la difuzoarele SAL, sunt sigur ca i-am vazut pe ceva site dar nu tin minte unde :smt017

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

OFF TOPIC... parametrii ca parametrii, dar daca au o dispersie de x% inte componentele unui lot, la ce folos... :smt009

... unde x> 50%

Link spre comentariu
Vizitator CrazzyX

Difuzoare mie mie se par ok se aud bine si costa putin,ideea era sa le fac alte cutii deoarece cutiile in care se afla ele acum sunt cam mari si ocupa mult loc in portbagaj.Dar nu vroiam sa fac cutii iarasi la nimereala dupa cum cred eu si cat spatiu mai ramane in portbagaj si sa se auda aiurea si sa ma muncesc degeaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări