Vizitator CrazzyX Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Salut sunt nou pe acest forum si am si eu o mica problema.Mi-am cumparat 2 difuzoare SAL WRC 16W(110Wati) si as vrea sa aflu parametri ts pentru a putea face o incinta care sa o pun in masina.Am tot cautat pe forum am insa nu am putut sa ma lamuresc daca cu aceste date pot afla parametri TS. Music Power: 110W Impedance: 4 Ohm Frequecy Range 35-5.600 Sensibilitivity : 88 De asemenea imi mai este prezentata o schema si dimensiunile difuzorului care se gasesc de asemenea aici: http://www.somogyi.hu/cikkccs/cikkdokum ... _03_01.pdf http://www.somogyi.hu/cikkccs/cikkdokum ... _03_02.pdf Cred ca am cautat tot site-ul producatorului si astea sunt singurele date pe care le dau.Cel putin sa stiu daca se poate afla sau nu sa pot sa ma apuc de incinta. Multumesc Edit by Adircf: Ti-a fost greu sa-i pui un titlu calumea ? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Eu am un prieten care lucra la SAL (Somogy audio line). Si am toate cataloagele de la ei si nicaieri nu apar parametrii.....pt ca nu sunt :smt016 Link spre comentariu
Noobsound Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Sunt difuzoare auto menite sa fie utilizate in usile unei masini sau pe polita din spate.Nu cred ca ai avea oricum ce face cu parametrii daca l-ai folosii unde este menit sa functioneze Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Doar cu datele furnizate de tine, nu se pot afla parametrii TS. Citeste sectiunea despre masurarea lor, o sa aflii de acolo mai multe. Problema e ca nu prea o sa te ajute cu mult nici parametrii pt ca difurile nu sunt prea grozave. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Eu ma refeream ca in general nu sunt parametrii la difuzoarele SAL. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 21, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 21, 2008 Exista parametrii la difuzoarele SAL, sunt sigur ca i-am vazut pe ceva site dar nu tin minte unde :smt017 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 OFF TOPIC... parametrii ca parametrii, dar daca au o dispersie de x% inte componentele unui lot, la ce folos... :smt009 ... unde x> 50% Link spre comentariu
Vizitator CrazzyX Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Difuzoare mie mie se par ok se aud bine si costa putin,ideea era sa le fac alte cutii deoarece cutiile in care se afla ele acum sunt cam mari si ocupa mult loc in portbagaj.Dar nu vroiam sa fac cutii iarasi la nimereala dupa cum cred eu si cat spatiu mai ramane in portbagaj si sa se auda aiurea si sa ma muncesc degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum