Dj_Dog Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 SalutareAm inteles ca pe data de 24 mai o sa fie un targ de radioamatori, similar cu cel care a fost la Bucuresti la Turbomecanicastie cineva unde anume in Pitesti se va tine acest targ?Ceva lampari amatori care vor sa mearga sunt? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 am aflatse poate inchide Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Nu va asteptati la cine stie ce, targul de la Pitesti nu are anvergura celui din Bucuresti.Spun asta pentru cei aflati la distante mai mari si care nu sunt radioamatori. In modsigur nu veti gasi mormanul de tuburi care a fost in Militari, spun asta din experientaanilor trecuti. In rest un bun prilej pentru hami de a sta la o parola "face to face" :partyman: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 pai si ce cel de la bucuresti a fost mare, au fost cateva tarabe cu piese Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Tocmai de aia, daca l-a Bucuresti ti s-a parut slabut...Important nu e numarul tarabelor ci ceea ce s-a gasit pe ele. Uite o opinie a lui Traian: Am fost si eu acolo...Putine chestii interesante, interes real al participantilor sub asteptari:- cateva tuburi QBL5/3500 dar despre care 95% din cei prezenti nu manifestau nici un interes: un tub excelent, chiar si robust, pana la 4kW out, tetroda cu functionare inclusiv in 2m sau in HF inclusiv in G2DAF...- multe GU81, GU50 si socluri, dar preturi aprox ok si deloc extraordinare- cativa variabili cu aer manufacturati (100lei./buc?!)- multe GI7 si familia, dar lipsa GU74 si GS- un final de R140 vandut la 1200 lei- GM70 cu anod de grafit, nesesizat de nimeni (dupa ce a fost expus la vedere, pe jos, pana la ora 14, a plecat omul inapoi cu el acasa!)- fata de anii trecuti: slab in ceea ce priveste tuburile de semnal mic (cu exceptia cutiilor de vechituri in care dimineata cautau de zor unii forumisti) - la prima strigare, pretul unor variometre mari il depasea pe cel de vanzare pe net de la rusi; pana la urma am luat umul la 100 lei cu tot cu demultiplicare si indicator- mai multe maruntisuri interesante pentru mine: miezuri cu 2 orificii, 2 tipuri/dimensiuni, excelente pentru transf banda larga, pentru preamp cu dinamica mare si pentru mixere in comutatie cu switch-uri MOS, productie TDK; filtre SSB pe 10,7 MHz si filtre MF200, toate noi; GU43B; sursa pro in comutatie, reglabila (Ascom, max 60V, max 20A, 100 lei) etc.- ori nu mai construieste nimeni, ori nu se pricep: MC1590G (identic cu MC1350), MA3006 (asemanator cu CA3028), diode varicap de microunde si detectoare de microunde, tranzistori bipolari duali, KP902, condensatori profesionali cu tantal, electrolitici Mallory, San Gamo si asemanatori, ceramici de RF de putere (multe sute de buc.), 3N204, 2N4416 si altele, module de sinteza din echipamente profesionale (cu TCXO KVG inclus si comparator de faza Motorola dedicat) si multe alte asemenea nu foarte usor obtenabile componente, multe la preturi absolut derizorii, nu au starnit decat interesul meu... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 oricum de dus tot ma duc, cel putin sa vad pitestiul ca nu am fost niciodataforumistii care mergeti, ne gasim acolo!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 Doamne fereste, sa nu se inteleaga ca vreau sa conving pe cineva sa nuvina la acest targ. Aproape sigur voi fi si eu impreuna cu sorteh. Macarpentru clatirea ochilor cu fiarele noastre de zi cu zi si tot merita :partyman: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 21, 2008 Autor Partajează Postat Mai 21, 2008 Doamne fereste, sa nu se inteleaga ca vreau sa conving pe cineva sa nuvina la acest targ. Aproape sigur voi fi si eu impreuna cu sorteh. Macarpentru clatirea ochilor cu fiarele noastre de zi cu zi si tot merita :partyman:pai da, macar pt fierotenii si tot merita :smt005 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 voi fi si eu acolo :weedman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Poate voi, cei ce va duceti, va luati si niste jucarele cu voi. Va strig din Targoviste, sa vedem daca ne auzim. Stabiliti pe ce frecventa ne gasim. Link spre comentariu
blackthorium Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 Eu voi lua cu mine Yaesu FT-60, zic sa incercam atat in 145.250 (+ sau - 25kHz) cat si 432.825, sper sa ne auzim.73 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 22, 2008 Partajează Postat Mai 22, 2008 tot FT60 iau si eu, dar 145.250 nu e frecventa simplex? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 ei si cum a fost la Pitesti ? cine a reusit sa se scoale de dimineta, eu chiar daca stau in Pitesti am ajuns la spartul trgului ! :smt005DjDog ai ajuns ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum