Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cheder Arctic

Vizitator bunoara

Postări Recomandate

Vizitator bunoara

Stie cineva unde as putea gasi cheder pentru usa unui frigider Arctic? Si eventual si usa de la congelator? Chederele nu mai prind deloc, usa trebuie tinuta cu scoci. Si e pacat de el, are aproape 30 de ani, merge impecabil, niciodata nu a necesitat refreonare sau alte interventii. Iar pentru ce imi trebuie la tara chiar nu are rost sa cumpar altul daca l-as putea repara.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

1

• FOCA.CRISTIAN

1

• wangine

1

Top autori în acest subiect

Du-l la un service ti le schimba ei si tot ei stiu ce e se potriveste mai bine la aparatul tauSi nici nu costa asa mult inlocuirea lor Cerd ca ai da mai mult daca le-ai cumpara + munca ta :smt006

Link spre comentariu

pe str. Valeriu Braniste din sect. 3 (in zona Foisorul de foc) exista un (foarte) mic magazin, in curtea unei case, cu piese de schimb pt orice aparat electrocasnic. desigur, se paote gasit si in alta parte, dar recomand magazinul asta pt ca este f bine aprovizionatun asemenea cheder poate costa cam 20-25 lei dar atentie la calitate, de cele mai multe ori cauciucul este f dur iar magnetii nu sunt prea buni, deci nu faci nicio afacere. studiaza atent "piesa"asta o spune unul patit (nu, eu am cumparat chederul de la o cunostinta, frigotehnist de meserie.... )stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări