Vizitator bunoara Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Stie cineva unde as putea gasi cheder pentru usa unui frigider Arctic? Si eventual si usa de la congelator? Chederele nu mai prind deloc, usa trebuie tinuta cu scoci. Si e pacat de el, are aproape 30 de ani, merge impecabil, niciodata nu a necesitat refreonare sau alte interventii. Iar pentru ce imi trebuie la tara chiar nu are rost sa cumpar altul daca l-as putea repara.Multumesc Link spre comentariu
wangine Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Du-l la un service ti le schimba ei si tot ei stiu ce e se potriveste mai bine la aparatul tauSi nici nu costa asa mult inlocuirea lor Cerd ca ai da mai mult daca le-ai cumpara + munca ta :smt006 Link spre comentariu
Vizitator bunoara Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Sti cumva vreun astfel de service? Ai avut de a face cu vreunul? Sau just google search ? Link spre comentariu
draku Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 pe str. Valeriu Braniste din sect. 3 (in zona Foisorul de foc) exista un (foarte) mic magazin, in curtea unei case, cu piese de schimb pt orice aparat electrocasnic. desigur, se paote gasit si in alta parte, dar recomand magazinul asta pt ca este f bine aprovizionatun asemenea cheder poate costa cam 20-25 lei dar atentie la calitate, de cele mai multe ori cauciucul este f dur iar magnetii nu sunt prea buni, deci nu faci nicio afacere. studiaza atent "piesa"asta o spune unul patit (nu, eu am cumparat chederul de la o cunostinta, frigotehnist de meserie.... )stima Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 ESTE UN SERVICE AUTORIZAT ARTIC PE UNDEVA PE BULEVARDUL DECEBAL. INTRE ALBA IULIA SI MUNCII PE PARTEA DREAPTA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum