wangine Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Rog mult intelegere si milostivitate si mai ales fara rasete,,, Multumesc :smt003 Nu stiu cum sa adaug o subtitrare in romana la un DVD M-a rugat cineva si vrea sa ramana formatul original pentru DD si DTS si numai adaugata subtitrarea Nu am facut niciodata pentru ca nu am nevoie de subtitrari si deci ,,, acum sunt in pomsi mai ales pe DVD .Ca nu am gasit fisiere separate decat IFO si BUP in afara de VOB care nu cred ca sa fie prin alea pentru ca ala e formatul pentru video Rog putin help :smt013 :smt022 :smt022 Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Pe Softpedia gasesti un tutorial legat de subtitrari si alte le ptr dvd. Link spre comentariu
wangine Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Pe Softpedia gasesti un tutorial legat de subtitrari si alte le ptr dvd.Dap tot caut si eu de vreo doua ore dar nu gasesc Mai caut deja a inceput sa ma enerveze DVD ul asta Uff ce rau e cand nu stii ceva :smt013 Ti-am dat un .PM :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=116212 Link spre comentariu
wangine Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 Sarumana am gasit era mura-n gura dar eu nu am dat de el Mersi :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Eu prefer, cind dau de subtitrari proaste la dvd, sa convertesc in avi (XviD cu 5Mb/sec bitratele) si sa fac separat o subtitrare buna, cum imi place mie, fara expresii timpite ramase de la traducerea cu programe traducator sau fara diacritice. Link spre comentariu
wangine Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Eu prefer, cind dau de subtitrari proaste la dvd, sa convertesc in avi (XviD cu 5Mb/sec bitratele) si sa fac separat o subtitrare buna, cum imi place mie, fara expresii timpite ramase de la traducerea cu programe traducator sau fara diacritice.Da ma sefu asa este dar Dolby digitalul meu unde mai este Am investit atat in audio sa convertesc in XviD ?Uff Oricum nu erau pentru mine ma bruia cineva sa i le fac si nu vrea sa schimbe formatul Eu nu ma uit cu subtitrare Chiar ai vreo idee cum sunt facute XviD-urile cu 6 canale audio nu cu Ac3 ?Ca am un DVD original cu Jean Michel Jarre (Oxigene) in D D si DTS si-mi apare pe statie cum este si cat a fost comprimat, ok este realul Dar mai am un XviD tot acelasi album si tot in DD fara DTS dar nu-mi arata statia ca ar fi facut in Ac3 cum ami arata la toate filmele in XviDStii cumva cu ce a fost facut(de program ma refer ) ca eu nu am reusit si asa mi le-as face si eu in XviD daca mi-ar ramane in DD . Nu prea ma intereseaza DTS-ul se aude mai rece e putin simulat ca sa spun asa in DD cand vorbesc doi de exemplu se aude strict numai pe centru dar in DTS mai scapa si in FR FL :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Se poate captura si sunetul in Dolby digital si lasa nealterat, depinde de softul folosit. Eu unul nu fac asta ca ma ghidez dupa situatia evidenta ca avem numai 2 urechi si restul e comert. Plus ca ocupa mai mult loc sunetul decit imaginea. :smt003 Depinde de codecurile audio instalate, programele de convertit lucreaza cu ce au la indemina si de obicei setezi si in convertor si in codecul asociat parametrii fisierului, fie audio, fie video. Unele codecuri au meniu cu setari: MP3 (asta chiar in ''Control panel''), AC3, DivX, XviD, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum