costy35 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Cum sa transformi un motor de casetofon(cc motor) in stepper motor. Cu un uln2003 ce costa in jur de 1 leu ,un programel ce comanda portul paralel si un motoras de curent continuu poti experimenta functionarea unui motor pas cu pas.Cele trei bobine ale motorului (rotor)vor fi alimentate pe rand prin portul paralel cu ajutorul lui uln2003 sau echivalent.Rotorul va ramane fix in timp ce statotul ( cu magnetii) se vor roti! Iata cum arata: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Mi-a placut cablajul de hartie pentru ULN 2003 !!! :smt003 Link spre comentariu
costy35 Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Mi-a placut cablajul de hartie pentru ULN 2003 !!! :smt003pai aici in sudul italiei nu gasesti nimic.Noroc ca mi-am luat de acasa cateva piese!in romania stam de o suta de ori mai bine la acest capitol. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Pai intoarce-te acasa, daca era asa de bine... :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum