fratello Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Salut tuturor ! Apelez la bunavointa voastra si va rog sa-mi impartasiti din cunostintele pe care, sigur, unii le au : cu ce hard & soft programez un PIC 18 F1320 ? Am cautat cu google si nu as fi apelat daca as fi gasit ceva... Multumesc anticipat ! Numai bine ! PS : PIC-ul il voi folosi pentru un termostat cu histerezis reglabil, initial am vrut sa fac unul cu ATTINY 2313, dar senzorul de temperatura (DS 1621) este cam scump... Link spre comentariu
sofian Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 icd2 si pickit2 de la microchip,(se gasesc si clone)sau jdm Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2008 Am folosit programatorul facut dupa schema de aici http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php#mods. Am folosit ca soft WinPic 800-3.55b (SINGURA versiune care mi-a mers pe XP Professional si cu acest PIC). Totul este ok. Multumesc celor care au avut macar intentia sa ma ajute ! Numai bine ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum