gogoo Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Are cineva schema,cablaj,documentatia de la Clona icd2 ? Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 aici poti gasi scheme pt variantele de ICD2 http://www.icd2clone.com/wiki/Main_Page . Din cate am citit si pe alte forumuri varianta potyo2 ar fi cea mai buna pt ca are si tensiunea de 5V si de 3.3V. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Are cineva schema,cablaj,documentatia de la Clona icd2 ?Cind aud cuvintul asta "CLONA" imi vine sa vars ! :puke:E la moda , nu ? Acu orice montaj faci trebuie sa-i zici clona : "Am facut si eu o clona de amplificator, o clona de frecventmetru, o clona de storcator de fructe si am de gind sa fac si o clona de CNC " :evil4: Sint cool , nu ? Care e frate treaba cu clonele astea ? ca nu ineleg. Ok, eu as vrea schema, cablaj, documentatie de la ICD2 Original, na ! :smt016 Are cineva ? Normal ca n-are, ca sint aceleasi. :smt082 Bun, si atunci care e diferenta ? Link spre comentariu
andiy Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 ...Normal ca n-are, ca sint aceleasi. :smt082 Bun, si atunci care e diferenta ?Ca clonele nu sunt originale :smt016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum