madkat Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Poate s-a mai discutat... dar nu am gasit treaba asta (daca e pe undeva nu dati cu pietre)se da una bucata laptop cu iesire S-Video, softul original instalat, merge fara probleme pe TV cu intrare S-Video - dar a venit vremea sa il conectez si la un televizor mai simplut, care nu are decat compozit (RCA)am o dracie care are un RCA intr-un capat si S-Video intr-un capat, care o folosesc la desktop - dar acolo am in softul placii selectare iesire - Svideo sau compozit; Laptopul nu are in soft chestia asta - si se vede (evident) alb-negru...stiti vreun montaj care sa faca "trecerea" intre cele doua - in genul combinarii semnalelor separate de SVideo intr-unul singur de compozit?multumesc anticipatmadkat Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html asta e mai demult am facut si eu asa ceva si mergea ok pe laptop ai driverele placii video sau cele de windows pt ea? in cazul al 2-lea,instaleaza driverele originale pt placa video si ar trebui sa gasesti mai multe setari Link spre comentariu
madkat Postat Mai 16, 2008 Autor Partajează Postat Mai 16, 2008 am driverele originale IBM - ultimile variante - chiar aseara le-am downloadat si instalat ... stie absolut tot, setari de overlay, sistem (pal/secam) etc - doar svideo/compozit nu stie sa selecteze...o sa incerc treba cu condensatorul - mai mult o sa imi ia sa gasesc vreunul pe vreo placa mai veche - sa reusesc sa il fac pana in w/emultumesc de raspuns Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 incearca sa schimbi in driver din pal in secam sau invers. la mine o mers asa :partyman: Link spre comentariu
madkat Postat Mai 23, 2008 Autor Partajează Postat Mai 23, 2008 a mers varianta cu condensator - se vede (evident) mai slab decat pe intrarea s-video a aceluias televizor, dar pentru compozit este okmerci de idei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum