Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conversie S-VHS - video compozit

madkat

Postări Recomandate

Poate s-a mai discutat... dar nu am gasit treaba asta (daca e pe undeva nu dati cu pietre)se da una bucata laptop cu iesire S-Video, softul original instalat, merge fara probleme pe TV cu intrare S-Video - dar a venit vremea sa il conectez si la un televizor mai simplut, care nu are decat compozit (RCA)am o dracie care are un RCA intr-un capat si S-Video intr-un capat, care o folosesc la desktop - dar acolo am in softul placii selectare iesire - Svideo sau compozit; Laptopul nu are in soft chestia asta - si se vede (evident) alb-negru...stiti vreun montaj care sa faca "trecerea" intre cele doua - in genul combinarii semnalelor separate de SVideo intr-unul singur de compozit?multumesc anticipatmadkat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

3

• Jimmy

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

am driverele originale IBM - ultimile variante - chiar aseara le-am downloadat si instalat ... stie absolut tot, setari de overlay, sistem (pal/secam) etc - doar svideo/compozit nu stie sa selecteze...o sa incerc treba cu condensatorul - mai mult o sa imi ia sa gasesc vreunul pe vreo placa mai veche - sa reusesc sa il fac pana in w/emultumesc de raspuns

Link spre comentariu

a mers varianta cu condensator - se vede (evident) mai slab decat pe intrarea s-video a aceluias televizor, dar pentru compozit este okmerci de idei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări