Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SDR AVALA

SirRoger

Postări Recomandate

AD9854AST. Dar nu conteaza asta. Singura diferenta dintre modelul AST si ASQ este faptul caASQ merge clockat la 300Mhz si are capsula din ceramica sa reziste la temperatura mare.Softul din F149 ( microcontrolerul care controleaza AD-ul) il pot modifica cu usurintapentru alt osc. de referinta. O sa fac rost de alt oscilator sa vad daca merge.Multumesc pt. idee. Oricum, mai sap sa vad exact ce fenomen se petrece cand apropii pistolulde lipit ( fara sa fie alimentat transformatorul) de oscilator.

Link spre comentariu

In legatura cu osc. 125Mhz, si eu sunt interesat de el, poate chiar 2 buc. , daca reusim sa facem o comanda comuna sa inpartim costul de expediere. Poate mai gasim pe cineva , daca nu mai stang bani.73! Mihaly YO6PUI

Link spre comentariu

La Digikey se plateste cu card si pachetul vine in 3-4 zile prin Fedex. Nu prea se merita pentru cateva piese de mica valoare, fiindca transportul e scump, aprox 100$/pachet de 0.5kg. Ce e mai usor se considera tot 0.5kg.Atentie ca unele componente au cantitate minima de comanda. Ex. unele CI in capsula DIP - minim 1000 exemplare, iar SMD se dau la bucata.

Link spre comentariu

In legatura cu osc. 125Mhz, si eu sunt interesat de el, poate chiar 2 buc. , daca reusim sa facem o comanda comuna sa inpartim costul de expediere. Poate mai gasim pe cineva , daca nu mai stang bani.73! Mihaly YO6PUI

E o idee buna. Hai sa mai asteptam sa vedem poate mai are cineva nevoie deosc. de 125Mhz sau alta frecventa pana la 170Mhz.73!
Link spre comentariu

Pentru Eugenn,Ai putea tu sa ne ajuti, fiind din Bucuresti, cu aceste oscilatoare?Eu pun la dispozitie numele firmei si adresa exacta si tu ne trimiti oscilatoarele in pliccu ramburs. Se poate?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator yu1lm

Hello SDR HAM fans,The mono-band transceiver AVALA-01 redesigned , corrected and improved performances is available as KIT with new name GENESIS G40 from h t t p : / / w w w .genesisradio.com.au/index.html[/url] . I prepared new articles related to SDR and RF design also . They will be uploaded to my WEB site pages very soon .delate space from h t t p : / / w w w VY 73/72 GL in SDR homebrew Tasa YU1LM/QRPw w w . yu1lm. qrpradio.com

Link spre comentariu

Dear Tasa,Thank you for your information, because there are many of us who are passioned by this domain in YO. I saw your new creation and it looks just as good as a industrial product. We're looking forward to find out more details on your webpage when it will beupdated. Regards, Emil YO7LUO

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Sper sa nu deranjez cu rugamintea mea dar as vrea sa testez si eu un sdr care sa functioneze in 3,5 mhz pentru a asculta qtc-ul national . Daca stiti vreo schema care e testata si destul de simpla dati va rog de stire. Pe net am gasit multe scheme si cine stie care cum functioneaza. Poate as fii facut si cite ceva de acolo dar din cauza pieselor si a timpului putin pe care il am vroiam sa incerc ceva testat la care sa gasesc si integratele. Eventual dintre cei care fac cablaje ar putea face citeva in serie ,eu unul m-as abona dar depinde de schema , eventual avala si ceva receptoare simple. Multumesc 73!

Link spre comentariu

pentru maxxim33

Intra aici la sectiunea receptoare :http://www.yu1lm.qrpradio.com/sdr%20rx%20yu1lm.htm

Ai de unde alege. In functie de frecventa oscilatorului iti alegi banda de lucru.

Succes!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am facut o schema simpla ...tiny sdr si se pare ca merge dar fiindca mi se parea cam insensibil am zis sa incerc o alta schema. Acuma rugamintea mea ar fii daca ma ajutati cu doua integrate NE5532,contra cost binenteles. Va multumesc anticipat!!! 73

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări