Haralambie Postat Februarie 26, 2005 Partajează Postat Februarie 26, 2005 Salutare :P Am si eu o nedumerire : am 2 boxe care vreau sa le pun la calculator folosindu-le pe post de sateliti ( placa audio este M-Audio Revolution 7.1 )Ce imi trebuie inafara de amplificator care este TA 8210 :?: Mai trebuie sa fac si preamplificator stereo cu corectie ????? :roll: Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Februarie 26, 2005 Partajează Postat Februarie 26, 2005 Parerea mea e ca ar trebui sa faci un preamplificator cu corectie!!! Parerea mea.... Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 26, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2005 Pai nu inteleg de ce mai imi trebuie preamplificator cu corectie, cand semnalul ce iese din placa audio este de 250 -400 mV si pot ataca orice amplificator , daca ii mai pun si preamplificator (acesta marindu-mi tensiunea) ajung pe la 1-2 V PAREREA MEA Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 26, 2005 Partajează Postat Februarie 26, 2005 daca scoate placa audio direct separate frecventele, si scoate si destula tensiune pt a ataca ta-ul ala, atunci nu-ti mai fa nimic, daca nu un preamplificator e indicat, dar parerea mea e ca sa nu te mai complici cu corector de ton, si alte... un simplu volum ajunge...oricum egalizezi din calculator mult mai bine.... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 26, 2005 Partajează Postat Februarie 26, 2005 daca folosesti schema din catalog o sa ai o sensibilitate f mare...deci nu ai nevoie de preamplificator, dar sa faci si un corector de ton..o sa ai nevoie de elar fi indicat sa reduci amplificarea la 40dB, inlocuiesti 2 rezistente Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 27, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2005 Daca folosesc sursa PC-ului am inteles ca introduce paraziti :( MA gandeam si eu la corectie de ton dar intr-un final m-am gandit ca e mai bine sa folosesc Equalizer-ul pl. audio :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum