AlpHso Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Tocmai m-am hotarat k ar fi cazul sa-mi schimb reproducatorul cd din masina (un sony ) cu un i-pod sau ceva asemanator.De aceea va intreb ce alte produse de genul i-pod stiti care sa aiba aceiasi fidelitate de reproducere sau mai buna iar pretul sa fie pana in 150 euro si nu inainte de toate ce-mi recomandati ipod sau alte jucarii... Link spre comentariu
hugo Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Hm... ceva "echivalente" la iPod-ul nano de la Apple in limita de 150 euro gasesti Clix2 de la iRiver(8GB) si Cowon D2(4GB).Daca ar fi sa dau banii pe un "mp3" player portabil... prefer Cowon. Autonomie mai mare, ecran mai mare si "tactil", putere mai mare(daca vrei sa asculti la casti) si nu in ultimul rand faptul ca are slot SD. Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 15, 2008 Autor Partajează Postat Mai 15, 2008 eu am de gand sa-l folosesc in masina iar ce vreau de la el in primul rand e calitatea sunetului. Totusi mai astept pareri Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 daca asculti mp3-uri n-o sa sesizezi mare diferenta Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 15, 2008 Autor Partajează Postat Mai 15, 2008 Poate..Dar eu mi-am pus laktocul cu o placa de sunet creative pe 24 bit de proba pe amplificarea din masina iar diferenta a fost enorma fata de super radiocd_ul sony (o marca de kkt in domeniul audio auto). Link spre comentariu
hugo Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Daca vrei sa-l folosesti doar pentru masina de ce nu cumperi un CD Player MP3 dedicat?Gasesti mai nou si scule ce au conexiune USB daca vrei sa folosesti stick-uri de memorie.Pioneer DEH-4000UB, Clarion DB288RUSB sunt doua exemple. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Eu mi-am luat un Pioneer DEH-4000UB, sunt foarte multumit si de calitatea sunetului si de el ca si casetofon auto!Am pus si boxe si cabluri noi.......Nu am pic de disctorsiuni la volum nominal!Merita toti banii !Si eu as opta tot pentru un cast audto decat ipod, e mai economic , ca si spatiu, plus ca nu ai nevoie de baterii, sa il incarci si alte nebunii!Bafta! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 se poate incarca ipodul si din masina :smt003 eventual ar merge un radio auto cu intrare auxiliara,pe care poti sa conectezi orice sursa de semnal Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 16, 2008 Autor Partajează Postat Mai 16, 2008 ,,scula,, pe care o am eu in masina este : http://www.sony.es/view/ShowProduct.act ... +CD+Tuners Nu este singurul radiocd pe care l-am avut in masina, am mai avut un radiocd marca Vieta, l-am schimbat cu unu panasonic : http://www.panasonic.es/fichamod.asp?co ... 3&codeagr= Dupa care mi-am luat jaful de sony. Acest model sony folosit pe radio sau auxiliar se aude perfect dar pe cd se aude ca naiba, totusi se aude mai bine ca celelalte modele. Deci din start sunt foarte hotarat sa nu-mi mai iau nici un radiocd, vreau sa-mi iau un I-pod sau ceva asemanator ca sa-l folosesc impreuna cu acest sony prin auxiliar. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Pai asta e alta mancare de peste :DDe ce nu incerci cu un mp3-player sau cu un mp4 player, ceva mai bun cu 2-4 gb memorie, nu ai nevoie de mai mult, de ce te aventurezi tocmai la ipod? Bafta ! Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 Reproduc mp3 playerele astea ieftine sunetul la aceiasi calitate precum un i-pod? Si sa nu uitam ca vreau sa-l folosesc in masina, deci butoanele trebuie sa fie cat mai acesibile sa nu fiu nevoit sa opresc masina ca sa schimb melodia si sa se poata incarca si in masina. Link spre comentariu
hugo Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Daca vrei "calitate" la sunet... nu trebuie sa mergi musai pe iPod. Cowon si iRiver sunt alternative bune.Hm... daca cauti pe google "Cowon D2" gasesti un filmulet review dragut pe YouTube.Hm... suporta si flac daca vrei compresie fara pierderi de calitate. Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 Cred ca pana la urma merg pe COWON D2. I-mi puteti recomanda un pret pt aceasta jucarie,adica 170 euro ar merge :smt017 Link spre comentariu
hugo Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Un search google in Romania la Cowon D2 si gasesti magazine cu putin peste 5 mil. cel de 4GB. Link spre comentariu
nicul Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Cred ca pana la urma merg pe COWON D2. I-mi puteti recomanda un pret pt aceasta jucarie,adica 170 euro ar merge :smt017 e foarte util un video player cand conduci, mai ales la stopuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum