Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri despre kitul de amplificator de 250 W de la Conex.

Vizitator ands

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

tare-s curios cum de astia zic ca scoate 250W, cand si in dtasheet scrie ca un integrat scoate MAX 100W , deici in total MAX 200W, si astia pun 250..??? :shock: ce wati is astia...???o combinatie de W muzicali si PMPO...??? :?: isi bat joc de cumparatori, (de cei care nu stiu), ca si adelaida, care face kituri de 400W, care scot 200..... :x deci daca vrei ceva pe la 100-110W reali/8 ohmi sau 130-140/ 4 ohmi il poti cumpara pe ala .......aaa...si tda-urile astea, 7294 au amplificarea cat de cat liniara numai peste 40-50Hz, sub 40 amplificarea coboara drastic, pana pe la 12-13 Hz , cand nu mai amplifica deloc....deci au si tdaurile astea o posibila aplicatie..: amplificator pt medii si inalte...o mica problema...ca pe inalte nu imi place cum suna...nu stiu, parca taie si inaltele, sau nu stiu ce le face la frecvente....de nu suna prea "cald", cum fac tranzistorii, si stk-urile...sunt curios cum va suna amp de la adelaida ala de 400W, care scoate 200W, dar daca il desfac , din punte il fac stereo, si teoretic ar scoate 2*130-140W pe 4 ohmi, sau vreo 2*90 pe 8 ohmi......poate imi ajunge pt sateliti, daca suna cat de cat acceptabil..., asta pana imi gat cele 6 leach amp, pe care vreau sa le fac(4 in punte 2 cate 2 , pt basi, si 2 pt medii si inalte....)

Link spre comentariu

da, asa e, da ziceam ca astia de la adelaida sau conex, sau altii iau puterea la distorsiuni de 10%, si la dist de 10%, scrie 100W, si 70W scrie la dist de 0.5%....eu ma referam in cazul cel mai rau(bun) scoate 100W, si astia cum de pun mai mult...ca un alt amp, nu mai stiu care, da scria pe el 2*75W, si era cu un intergrat care scotea 50W, la dist de 10%, si 35 altfel....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări