Vizitator ciogaby Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Am cumparat o masina electrica pt. copil si acumulatorul ma tine cam putin.Este de 6V si 4.5 A.As vrea sa mai cumpar unul bun care sa tina mai mult si din pacate nu ma pricep deloc.As vrea un sfat! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 ia unul de 6v si peste 4,5Aprobabil ca cel de acum este si uzat Link spre comentariu
Vizitator ciogaby Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Masinuta e noua,deci si acumulatorul ar tb. sa fie nou.De cati amperi sa-l iau?Amperajul mai mare afecteaza motorasul? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 amperajul mai mare inseamna o autonomie direct proportional mai mare(si un timp mai mare de incarcare,daca folosesti incarcatorul pt acumulatorul actual)de ex,daca folosesti un acumulator de 6V si 9A,masinuta merge de 2 ori mai mult Link spre comentariu
Vizitator ciogaby Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 amperajul mai mare inseamna o autonomie direct proportional mai mare(si un timp mai mare de incarcare,daca folosesti incarcatorul pt acumulatorul actual)de ex,daca folosesti un acumulator de 6V si 9A,masinuta merge de 2 ori mai multMultumesc pt. raspuns.Acum am inteles si eu.O sa incerc sa iau unul de 12Ah daca gasesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum