Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator,sistem

gogoo

Postări Recomandate

Vreau sa fac un amplificator de casa,care cat de cat sa se auda pana afara(ceva tare),2.1 (sub + 2 sateliti)si as dori sa-mi spuneti ce difuzoare ar fi potrivite pentru acest mini sistem.Consrtuctia va incepe prin vara dar vreau sa stiu cam ce difuzoare trebuie sa strang bani.Din alea de pe situl lui nea Vasile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

10

• Badman

9

• EmyRulz

2

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Ai doua mari variante:1. Cu difuzoare profesionale daca vrei sa se auda tare dar calitate mai putin2. Cu difuzoare de casa(cu cheltuieli mai mari) care nu o sa se auda la fel de tare ca cele profesionale dar calitate in plus. Daca vrei acesata varianta si vrei sa asculti muzica, o buna idee ar fi ca initial sa faci doar 2 boxe fara subwoofer(Eu sunt de parere ca un subwoofer nu are ce cauta intr-un sistem audio hi-fi) pt ca iti va fi mai usor sa construiesti 2 incinte stereo si sa le echilibrezi tonal. Apoi, daca tu consideri ca e necesar si subwooferul poti sa incerci sa il integrezi in sistem(un sfat: taie-l la frecvente foarte joase adica sub 80 Hz).

Link spre comentariu

Bun.Da-mi niste tipuri de difuzoare(de pe situl lui nea Vasile).Partea cu subwooferul daca zici ca nu e necesar,nu-l mai pun.Macar sa am 2 boxe dar bune.

Link spre comentariu

spune un buget, cam cati bani crezi ca vei strange, 1000,2000ron? da o suma estimativa ca sa iti putem recomanda ceva, si spune, cum vrei? mergi pe solutia profesionala sau pe cea hi-fi?ce vei face cu partea de amplificare?

Link spre comentariu

Ohoo nici 1000 de ron.Maxim 600 cam asa.Initial vroiam sa se auda tare...dar daca spuneti ca e tare si urat si incet si bine...aleg incet si bine.Cu partea de amplificare voi amplifica boxele.

Link spre comentariu
  • Administratori

Am uitat sa specific, doar daca vrei calitate ridicata... daca vrei ceva de chefuri atunci nu am solutia momentan

Link spre comentariu
  • Administratori

atunci sunt tocmai potrivite, le alegi in gunctie de ce putere ai nevoie acolo :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări