Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

poate e cam expirata intrebarea

Vizitator antrax_rds

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

3

• Sharky

3

• adrian_pintea

2

• kai

2

Top autori în acest subiect

si aia ce o sa fie ? zoo-boxa activa :))o sa vezi si tu la chefurile la care se bea cine i zoofilu ..Daca pui vata minerala sa pui dinaia care e in straturi, un fel de patura mai groasa formata din straturi subtiri. nu dinaia care se imprastie ca cine stie pe unde ajunge si ce strica Nu stiu daca e bine sa pui intr-un subw vata... ca la basi f josi poate face ceva zgomot din cauza miscarilor difului..+ ca amortizarea sunetului nu e prea eficienta sub 100Hz decat cu un strat f grosas zice ca la boxe care urca peste 100Hz ar fi bun ca elimini rezonantele cutiei si ai raspuns mai liniaroare e bine sa pui absorbant in bass reflex? .. as zice ca numai putin pe margini ca sa prinda mediile, altfel nu se mai misca aerul cum trebuie...ALte pareri mai sunt?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Robin_SA

Din pacate la ultimele boxe am avut doar lana neprelucrata (dar era spalata), oricum nu am avut de pus multa.

Cum ai prins-o de pereti.Eu am lana neprelucrata si am vreo 2 saci cat sa umplu boxele. Cum o prind....sau pe unde se prelucreaza?
Link spre comentariu
Vizitator Robin_SA

Sa nu imi dai in cap .....(eu am obiceiul sa ma arunc cu capu inainte fara sa gandesc).Ce se intampla daca umplu boxele cu lana (lana mai rasfirata..boxele au aproximativ 80litri). Ce efect va avea asupra lor(basilor)?Idei si idei.... - varianta 1 - umplu boxele cu lana - varianta 2 - Duc lana la prelucrat si lipesc pe pereti - varianta 3 - las asa cum sunt boxele

Link spre comentariu

ca sa nu fiu offtopic :P eu am antifonat boxe cu vata minerala daca nu ma inselse gaseste in bucur la etaju unu si sint un fel de patura groasa de la 3 cm pina la 10 cm , sint suluri mari de inaltime aproximativ 2 3 metri , asta daca vrea cineva sa mai cumpere .

Link spre comentariu

singura problema e sticla din vata minerala, deci trebuie purtate manusi si ceva sa iti acopere narile cand vrei sa lucrezi cu eaAr fi bine sa fie cat mai moale vata, sa nu fie indesata, sa stea cat mai relaxata, dar fara sa se imprastie..Daca boxa are facute prin interior intarituri e f usor sa prinzi vata minerala de ele

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

singura problema e sticla din vata minerala, deci trebuie purtate manusi si ceva sa iti acopere narile cand vrei sa lucrezi cu ea

Iar cand le asculti trebuie sa porti masti antipraf :lol:
Link spre comentariu

nu boxele astea erau bas nu aveau tub de reflexmai sint posibilitati sa antifonati la basrefles cu burete , chiar si burete special pentru antifonat au la muzica dar costa enorm 720 de mii lei mpsi mai este un fel de patura gen patura de lina dar facuta din ceva plastic !! nu stiu cum ii zice

Link spre comentariu

Nici chiar asa, dar cand manevrezi vata sticlata(depinde ce fel) simti cum te ineci, dar cand asculti nu prea mai iese praf din ea..baza e sa nu iit faci si plamani si pielea sticlata :lol:

Link spre comentariu

eu am fososit vata dasta venita sul cu o foarte subtire fata de hirtie care acoperea vata minerala asa ca nu am avut probleme si cum am mai precizat boxa era inchisa nu avea vent asa ca nu conteaza !la boxe cu vent am mai volosit vata si e foarte buna ! dar nu in cazul unor boxe prea mari ca costa mult vata asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări