Vizitator antrax_rds Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 se merita sa pui material absorbant in incinte ???adik ce se pune vata sau burete ??din cate stiu se pune numai la subwoferare vreun efect :?: astept raspunsuri :wink: multam frumos Link spre comentariu
kai Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 Da, cel putin peretii trebuie captusiti. Link spre comentariu
Vizitator antrax_rds Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 cu ce trebuie captusiti ?? :roll: Link spre comentariu
kai Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 La magazinele de specialitate gasesti material pentru asa ceva. E un fel de melasa. Daca nu vrei sa dai bani poti pune burete sau mai bine pasla(daca ai :lol: ) sau altceva nu imi vin in minte acuma. Depinde si de incinta, cum ii proiectata. Link spre comentariu
andreime Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 vata minerala da rezultate excelenta...si e destul de multa/ieftina Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 Lana de oaie :oops: :twisted: :oops: Eu din asta folosesc si e chiar ff buna :wink: Link spre comentariu
Vizitator Osiris Postat Iunie 2, 2004 Partajează Postat Iunie 2, 2004 De lana auzisem si eu ca e cea mai tare. Lana am sa folosesc la viitoarele incinte pe care am de gand sa le fac (nu mai vin D-S-T-urile alea!). Problema e ca nu prea stiu unde sa gasesc. Stiu ca mai e si de la Visaton ceva material fonoabsorbant (cred ca Vasile stie mai mult) insa eu tot la lana raman..cred ca-i mai buna...parerea mea :roll: Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Iunie 3, 2004 Partajează Postat Iunie 3, 2004 Cum lipiti lina pe peretii incintei, (cu tot cu piele !) sau o puneti intr-un saculet ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 3, 2004 Partajează Postat Iunie 3, 2004 Intai tau oaia si o mananc ca sa fiu stapan sa fac boxa Dupa ce tau oaia pielea o dau la tigani pe un lighean din plastic sau o galeata (comertul in "natura" merge perfect in Romania.Terminand cu toate astea caut lana pe care o am de la oaie din anii trecuti (cum am tuns-o ca acum e mancata saraca oaie) si o duc la o masinarie care o face asa ca o patura. Patura asta obtinuta are cam 3-4 cm grosime si o prind prin boxa cum pot.Din pacate la ultimele boxe am avut doar lana neprelucrata (dar era spalata), oricum nu am avut de pus multa.La Visaton au material fonoabsorbant si culmea ca cel mai scump este chiar LANA si costa 7 euro 200 game, cu banii astia cumperi oaia intreaga :lol: Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Iunie 3, 2004 Partajează Postat Iunie 3, 2004 Esti tare Vasile , imi place ca intotdeauna ai spirit de gluma! :lol: Pe bune. (urmaresc subiectele de pe acest forum zilnic )Va multumesc tuturor. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Iunie 4, 2004 Partajează Postat Iunie 4, 2004 Tare chestia cu lana ..... oare cum ai ajuns Vasile la concluzia asta ? :mrgreen: Ce o sa pateasca oile lui bunicu meu !!! Si nici nu imi place carnea de oaie Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Iunie 5, 2004 Partajează Postat Iunie 5, 2004 Am si eu in boxe un fel de lana (cred ca e lana), dar mi se pare ca e cam putina.Sa ma apuc sa capitonez si peretii cu material?Daca mai bag si materialul ala in boxa, nu se micsoreaza volumul incintei, ca totusi cred ca a fost gandita pentru un anumit volum? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iunie 6, 2004 Partajează Postat Iunie 6, 2004 Vatelina incercati... Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 vata minerala (vata de sticla) :D e cea mai buna 8) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 eu nu as folosi vata de sticla, pentru ca ma gandesc ca se farmiteaza din cauza vibratiilor, iar particulele acelea, in timp, la chefuri vor ajunge fix in plamanii petrecaretilor, si pot face mult rau..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum