Mihai Cimpoeru Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Ce driver e ala ? Si cat te-a costat tabla perforata ? Link spre comentariu
adircf Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Ce driver e ala ? :weedman: Gandeste-te care-i cea mai faina blasfemie posibila in pro-audio ? :weedman: tabla din cate stiu a mai avut prin garaj ramase de la planarele ce le-a avut :tonqe: Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Ce driver e ala ? :weedman: Gandeste-te care-i cea mai faina blasfemie posibila in pro-audio ? :weedman: tabla din cate stiu a mai avut prin garaj ramase de la planarele ce le-a avut :tonqe:Nu-mi zice ca e comp34 cu hp-607 ?? Link spre comentariu
Noobsound Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 e piezo :smt060 :smt060 :smt060 Link spre comentariu
cipa_maria Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 asa trebuie sa fie? :smt018 :smt016 Link spre comentariu
Noobsound Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 asa trebuie sa fie? :smt018 :smt016 Vroiam sa va multumesc pentru aprecieri dar nu am cui. Mi-a ramas doar atata tabla perforata dupa constructia a niste planare si o gramada de boxe fr cu 15" In cluj la gadget store nu mai aduc tabla si pana o sa gasesc o sa mearga asa. Facetiva voi boxe aspectuoase ca eu fac bani cu boxe hidoase precum cele pozate mai sus apropo tinerilor astia nu le-a displacut tabla perforata adaugata (ultima mea sonorizare) Link spre comentariu
radue Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Am fost de fata cand s-au facut probele pe camp si tabla nu a influentat sunetul. Era cristalin ;) :smt003 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Acum asta conteaza?Conteaza ca a folosit difuzoare bune (driverul face exceptie dar din cate stiu urmeaza sa fie inlocuit) asa ca, felicitarile mele Adi si la cat mai multe in continuare! Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Nu stiu dar am observat de demult ca pe forumuri lumea doar comenteaza. Si cand e timpul sa ne apucam de construit si incepem sa calculam ne miram cat de scump este o boxa. Dar suntem in stare sa comentam chiar si manerul, mufele sau modelul tablei perforate. Normal acest lucru trebe comentat doar in cazul in care vor fi schimbate nu prea are rost acest lucru. Cred ca aprope fiecare user de pe acest forum daca ar avea o incinta completa fara driver si nu ar avea banii pentru unul performant mai bine baga unul mai ieftin. Decat stea in garaj. + cu boxe se face banul si in scurt timp se poate cumpara unul pe masura.In consecinta bravo, sa le stapanesti sanatos si sa iti aduca baniii multi si pentru un sistem si mai venos. Link spre comentariu
adircf Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 e piezode ce minti ? :smt033 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum