Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe realizate cu RCf 12lfG301

Noobsound

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Noobsound

3

• adircf

2

• Mihai Cimpoeru

2

• cipa_maria

1

Ce driver e ala ?

:weedman: Gandeste-te care-i cea mai faina blasfemie posibila in pro-audio ? :weedman: tabla din cate stiu a mai avut prin garaj ramase de la planarele ce le-a avut :tonqe:
Link spre comentariu

Ce driver e ala ?

:weedman: Gandeste-te care-i cea mai faina blasfemie posibila in pro-audio ? :weedman: tabla din cate stiu a mai avut prin garaj ramase de la planarele ce le-a avut :tonqe:
Nu-mi zice ca e comp34 cu hp-607 ??
Link spre comentariu

asa trebuie sa fie? :smt018 :smt016

Vroiam sa va multumesc pentru aprecieri dar nu am cui.

Mi-a ramas doar atata tabla perforata dupa constructia a niste planare si o gramada de boxe fr cu 15"

In cluj la gadget store nu mai aduc tabla si pana o sa gasesc o sa mearga asa.

Facetiva voi boxe aspectuoase ca eu fac bani cu boxe hidoase precum cele pozate mai sus

apropo tinerilor astia nu le-a displacut tabla perforata adaugata (ultima mea sonorizare)

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Acum asta conteaza?Conteaza ca a folosit difuzoare bune (driverul face exceptie dar din cate stiu urmeaza sa fie inlocuit) asa ca, felicitarile mele Adi si la cat mai multe in continuare!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu stiu dar am observat de demult ca pe forumuri lumea doar comenteaza. Si cand e timpul sa ne apucam de construit si incepem sa calculam ne miram cat de scump este o boxa. Dar suntem in stare sa comentam chiar si manerul, mufele sau modelul tablei perforate. Normal acest lucru trebe comentat doar in cazul in care vor fi schimbate nu prea are rost acest lucru. Cred ca aprope fiecare user de pe acest forum daca ar avea o incinta completa fara driver si nu ar avea banii pentru unul performant mai bine baga unul mai ieftin. Decat stea in garaj. + cu boxe se face banul si in scurt timp se poate cumpara unul pe masura.In consecinta :) bravo, sa le stapanesti sanatos si sa iti aduca baniii multi si pentru un sistem si mai venos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări