Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd camera

ghostbuster

Postări Recomandate

am avut o camera jvc minidv ce sa stricar, vreau sa folosesc vizorul ala mic alb/negru ca monitor pentru o camera mica ce se leaga direct la tv, are un av-out si sunetul, schema la asta stricata este aici iar vreau sa stiu ce piese sa folosesc din schema ca sa pot baga av-in pe vizorul asta b/w http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2 (trebuie sa downloadati cele 4 .rar si cand dati extract se unesc, nu a incaput aici pe forum pdf-ul de acea am pus siteul), multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghostbuster

2

• wangine

2

Top autori în acest subiect

Nu stiu ce ai pus tu acolo ca nu am gasit nimic .In fine in acel vizor este un mini-tub alb negru s-au color cu o placuta pe care sunt doar circuitele pentru linii si cadre adica tie ati trebuie V - H si RGB sa-ti funtioneze .Mai sunt unele camere care au acolo si video compozite in si in cazul asta ai putea face ce vrei tuPS : Foloseste http://www.2shared.com/E mai rapid si poti sa stergi dupa ce nu mai este nevoie :partyman:
Link spre comentariu

Uff ce urasc rapidshare acum trebuie sa ma uit dupa pisicute sa vad case senzitive in fineDin pacate tot de H si V te lovesti dupa cate vad eu n prea ai sanse de conectare la alta sursa video Oricum in PDF-ul ala nu am gasit schema de la Electronic Viewfinder nu cred ca au pus-o Mai asteapta si tu si vezi ce-ti spun si cei ce stiu mai multe in LCD-uri Eu am demontat o grammada vechi si alea erau pe tub la astea noi nu am avut interes pentru ca niciodata nu se defecteaza la Viewfinder Bafta :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări