Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ECM8000 Phantom power to jack

mihai2000

Postări Recomandate

Salut!Detin un microfon ECM8000 si vreau sa-l utilizez la o placa de sunet care nu are intrare XLR.Microfonul trebuie alimentat "Phantom power " si ma gandeam la 1 ,2 baterii de 9v.Am nevoie de ceva idei de conversie "Phantom power " cu baterie in iesire jack pt intrarea placi de sunet de la un notebook.Astept cu interes scheme pt aceasta adaptare schema emc8000

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai2000

2

• stefanev

2

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

e mai simplu sa iei un microfon care nu necesita alimentare de 48V, pt ca la un notebook pe placa integrata, nu ai nevoie de un microfon "state of the art" :)

Link spre comentariu

problema este ca am nevoie de un astfel de microfonMicrofonul utilizat este ultra-liniar si costa 2,2 mil deci nu este un mic ieftin. Atasez ceva interesant pe acest subiect

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Chiar daca reusesti alimentarea cu phantom power nu vei avea calitate pe intarea de "mic" a laptop-ului. Ce spunea cineva mai devreme se referea la calitatea slaba a intrarii de mic in laptop si nu la calitatea slaba a microfonului folosit de tine. Dar daca perseverezi cu ideea, uite aici un produs ce costa vreo 60RON la Senia:

http://www.behringer.com/PS400/index.cfm?lang=ENG

Pus intr-o situatie asemanatoare eu am preferat sa iau un preamplificator de microfon ce incorporeaza phantom power si sa folosesc intrarea de linie in laptop.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări