laStudiu Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 I-mi poate recomanda careva un amplif intre 6-25W pe 4ohm in capsula dip, sau si in alta capsula dar care sa nu necesite radiator de racire. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 pai la puterea asta numai amplificatoarele in clasa D(sau alta clasa in comutatie) nu necestia racire(cu radiator) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Ce vrei sa faci cu el?Dr.L are dreptate.Puterile cerute de tine sunt cel putin de 10 ori mai mari decat poate o capsula DIP sa disipe. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 TEA2025 scoate 2.5W stereo, sau ceva mai mult in punte si e DIP. sincer ceva care sa scoata mai mult am vazut doar intr-un amplificator din niste boxe care se lauda cu 2x5W, dar tot avea niste aripioare de aluminiu pe el.Daca vrei clasa D, sunt, dar nu stiu de pe unde poti sa le iei...Se daca nu te superi ca intreb, de ce neaparat dip? Link spre comentariu
laStudiu Postat Mai 13, 2008 Autor Partajează Postat Mai 13, 2008 Vreau sa fac o placa care sa contina pe ea si un amplif si nu as vrea sa am un radiator mare pe el (din motive de aspect); ar fi bun si un amplif la care sa fie suficient un radiator mic. Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 TBA790 TCA150 alea se mai pot folosii. Link spre comentariu
Vizitator dark_one Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 TBA790 TCA150 alea se mai pot folosii.Astea 2 nu livreaza mai mult de2w, Ar fi fratele mai mare, tba810as da la ala ii trebe radiator. Max9768 am testat eu si e super ok, caut in prezent colaboratori pentru a face sisteme 5.1 cu ele. Link spre comentariu
GigiZ Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 ii folosesti varianta bridge ka2209 http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 2209.shtml tda7231 http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 231A.shtml tda 7233 http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 7233.shtml lm386 http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... M386.shtml Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 TBA810 se poate folosi si radiatorul se realizeaza direct din cablajul imprimat.Pentru un montaj compact se poate folosi ori o suprafata de cablaj imprimat sau o bucata de tabla de aluminiu sau cupru montata pe partea cu lipiturile sau o bucata de aluminiu de 4-10mm grosime in care este frezata o fereastra in care intra capsula integratului. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Cunoateti un integrat similar cu TBA810 dar in varianta stereo ? M-ar interesa un amplificator de 5-7W alimentat intre 4,5-12 volti care sa consume cat mai putin. TBA810 ar fi fost bun dar este mono, ocupa mult spatiu si, din acesta cauza, o as prefera o capsula stereo care sa contina doua TBA810. Ce am gasit eu se alimenteaza intre 8-18 volti si am nevoie sa functioneze la tensiune mai redusa. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Ce vrei tu se poate numai in clasa D. Incearca cu asta. Contine un integrat Maxim (o sa zic si de care daca imi amintesc) impreuna cu restul componentelor necesare intr'un singur ambalaj usor de lipit. Ce'i drept dureaza 3 saptamani transportul din china, dar totusi e FREE SHIPPING. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 am o carte cu integrate amplificatoare copiata de la un meserias ucrainean daca vrei pot sa te ajut daca gasesc pot sa o copiez si sa-ti trimit o scrisoare Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Un amplificator de 2x10W in capsula DIP care sa nu necesite radiator nu e practic posibil...un final in clasa AB are un randament de maxim 50%, deci componentele active din acest final vor disipa termic tot 20W. In clasa B, randamentul fiind 75%, finalul va disipa termic 10W. Deci necesita radiator! Asta daca se vrea un amplificator pt. muzica, altminteri se poate opta pt. clasa D. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 am imtrun tehnium un amplificator de tip auto care este capabil sa scoata 20 w pe sarcina de 4 omiintegratul este tda 73 70 sau tda 7375 eu persomal am facut prin 97 un proiect de diploma cu integratul proiectul l-am lasat la liceul unde l-am prezentat iar acuma este folosit pe post de amplificare pe hol pe perioada pauzelor deci 10 20 minute cum spunea colegul de mai sus la acea putere trebuie musai radiator iar daca vrei estetic facii o carcasa de aluminiu sau pui o latura de aluminiu la o carcasa de plastic daca vrei schema o pot pune dar numai fotonu am scaner Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum