Vizitator raducel Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Salut, mi-am facut si eu un subwoofer cu acest difuzor, pt casa si vreau un amplif bun sa-l gadil. Am tot cautat pe aici si pe alte meleaguri si nu mi-am facut nici o idee. Cica difu ar duce undeva la 400 w max, si ii pus intr-o cutie reflex de vreo 60 litri.Daca s-ar putea ceva mai de buget, ca deh shi difu o fost 150 de lei. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Vezi citi Ohmi are diful si iti alegi o schema potrivita din rubrica cu scheme. Link spre comentariu
Vizitator raducel Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Mda: difu are 4 oameni si ce am gasit mai interesant o fost ipa 400 sau av 400; n-am prea inteles diferenta intre ele; si totusi mi se pare ca am vazut kitu pe net cu 100 de euro... plus alte cele, cam scump, si nici nu am timp sa ma ocup. Daca stie cineva ceva magazin second hand sau treburi dinalea, sau poate are cineva ceva. Si un 2 x 200 legabil in punte ar merge; sau io stiu un 2 x 150 numa sa nu ard difu daca se screme ampu prea tare si n-are cu ce. Am cautat si la vanzari si... Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 semi on-topic: IPA400 sau AV400 e tot aia. si e de vanzare cu 50 de euro pe hi-end Link spre comentariu
Vizitator raducel Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 pai nui nici un "semi on-topic" ca nam gasit la vanzari :smt017 Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 pun pariu ca aici nu te-ai uitat: http://www.hi-end.ro/modul-amplificator ... p-912.html Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 am eu un amplificator de vanzare daca te intereseazavezi semnatura Link spre comentariu
Vizitator raducel Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 hai la pariu ca m-am uitat Jimmy. Io shtiam ca-i 100 de euro kitu. M-am inselat. Da nam timp sa ma ocup de asha ceva shi cred ca-tzi ia ceva timp. Hai so luam altfel. Cine poate sami spuna daca cineva se incumeta sa faca o statie la gata cu ipa 400, shi cat m-ar costa. Deci un singur canal... Dj Dog, daca statia ii 2.1 cat are basu ca in thread scrie numa 2 x 160w... :-?? shi mie mi-ar trebui cam 400 w pe 4 oameni numa pt bass. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 nu ai citit binestatia are 2 x 160W + 1 x 400W / 4 ohmi Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 14, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 14, 2008 Varianta cum e in poza de pe hi-end nu mai e disponibila, apare in curand noua varianta si mai ieftina putin Link spre comentariu
Vizitator raducel Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Ochei atunci. Scuze de miopie. Pai Dj Dog daca tu zici ca nu ai vandut-o inca, cred ca m-ar interesa. Sa-mi spui ultimu pret care l-ai stabilit. Dar cred ca o sa dureze ceva timp ca momentan is pe low fuel cu bugetul; asta in caz ca nu o maritzi. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Ochei atunci. Scuze de miopie. Pai Dj Dog daca tu zici ca nu ai vandut-o inca, cred ca m-ar interesa. Sa-mi spui ultimu pret care l-ai stabilit. Dar cred ca o sa dureze ceva timp ca momentan is pe low fuel cu bugetul; asta in caz ca nu o maritzi.pai ultimul pret este de 600 lei ( cu toate cablurile necesare incluse)daca vrei sa vb mai in detaliu da-mi un pm cu id-ul tau de mess Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum