macea Postat Mai 10, 2008 Partajează Postat Mai 10, 2008 Salutare...la un cuptor cu microunde in timp ce functioneaza se aude din cand in cand un uruit puternic,apoi dispare si-si face treaba in continuare.Ce poate sa fie oare? Link spre comentariu
wangine Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 1- Cel mai probalil de la motorasul care invarte farfuria este slabit s-au reductorul lui este uzat2- Suruburile care prind ventilatorul sunt slabite le strangi si se rezolva3- Intre traf si carcasa se creeaza un camp magnetic puternic si carcasa intra in rezonanta, pui intre traf si carcasa o bucata de vata minerala si strangi bine carcasa :partyman: Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 In functie de putere magnetronul nu functioneaza cotinu.Se aude un bazait,uruit, mai puternic cand functioneaza. Link spre comentariu
macea Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 MUlt'am fratilor...cand m-oi duce la tzara am sa in desfac si am sa tin cont de sfaturile voastre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum