Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer CS - 7070

Vizitator slick89

Postări Recomandate

Vizitator slick89

Da Radue , ai dreptate nu am specificat bugetul si imi pare rau , oricum acesta nu este foarte mare ! Totul v a fi cumparat rand pe rand ! Cat despre banii pe care ii recuperez, din vara incolo deci :smt017 e greu pt mine avand in vedere ca eu personal nu am nici un venit.... si nici ai mei nu au bani cu nemiluita!Intradevar in acest domeniu cat dai atata face , de aceea nu ma grabesc sa cumpar totul odata ! :) "Din cate tin minte CS-7070 e cu dif de 10" pe bas, medie de 4" si tweeter de 3" nu ?Si are o sensibilitate destul de mica ( parca 90 dB )." Dap ai dreptate si aici :smt005 Hmmmm ..... nu stiu ce sa fac inca.......Multumesc tutror pentru pareri ! Astept si altele pana se mareste bugetul ! (o saptamana , doua sper !) Ideea C12-300MB + driver nu e rea deloc ! Sa vedem ce gasesc cand o sa am banii in mana , foarte greu ma hotarasc cand e vorba sa cheltui :smt005

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

5

• radue

3

• Dr.L

1

• Noobsound

1

Top autori în acest subiect

Sa vedem ce gasesc cand o sa am banii in mana , foarte greu ma hotarasc cand e vorba sa cheltui :smt005

E si foarte greu sa te gandesti dupa ce ai facute ceva ca ai fii putut da ceva bani in plus si sa obtii un lucru mult mult mai bun
Link spre comentariu
Vizitator slick89

Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui prin fraza aia... poate sunt eu noob :rolleyes: ,dar asta este scopul topicului nu ? Sa aflu ce si cum despre ce pot face si ce nu pot face., ce ar fi bine si ce nu?....problema la mine e bugetul si timplul....dupa cum am mai spus.... nu ma grabesc, pot sa le cumpar pe rand :) cat despre timp bacu e nashpa :(!

Link spre comentariu
Vizitator slick89

Va salut,M am gandit sa fac un 2.1 cu 2 sateliti hp15w+driver si cand am si restu de bani sa fac un sub cu hp18w (avand in vedere ca este cam la acelasi pret cu C12-300MB ),pot folosi doar satelitii pana fac rost de bani si obtin ceva superior unor full range C12-300MB + driver!(mentionesc ca nu sunt dispus sa fac 4 bucati daca fac C12-300MB + driver) Voi ce credeti ?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

pt subwoofer as zice sa mergi pe HP-18S. ii putin mai scump, da merita. io am 2 suburi cu HP-18W si is extrem de incantat de ele. as fi pus 18S doar ca nu avea nexus pe stoc.pe sateliti poti sa pui si HP-12S :weedman:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Claudell

Ce vreau sa te intreb referitor la CS-7070:ofera fidelitate in redarea sunetului ? si 2:ca putere sunt satisfacatoare pentru puterea lor si pretul de achizitie?

Link spre comentariu
Vizitator slick89

Da... eu le am ascultat pe o statie technics care era sub puterea lor si se auzeau superb ! (Si scot ceva decibeli pentru pretul pe care il au)PS: eu acum strang bani pentru a imi confectiona singur incintele :rolleyes: Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări