Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru Centru

andreius

Postări Recomandate

Vreau sa fac un filtru pe 2 cai pt un satelit centru home made. Am facut rost de bobina pt bas,o rez 10w/3.9ohmi pt tw si un cond bipo 2.2uF/100v. Acum tre sa fac bobina pt tw si nu stiu cam ce valoare sa aiba.Bobina pt bas e de 0.53mH facuta cu sarma de 1.3mm. Condul e pt tw. Ambele difuzoare sunt pe 8ohmi.Ma gandeam la bobina pt tw sa aiba 0.1mH si sa o fac cu sarma de 1mm. E bine asa sau tre alta valoare.Wooferul e un tonsil gtc16, iat tw e tot un tonsil de 1". Astept si ceva sfaturi pt alte piese numai sa nu fie bobine k sunt greu de confectionat :smt003 rez e inainte de cond apoi vine tw in paralel cu bobina ce trebuie confectionata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreius

2

• PaulAlex90

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acolo trebuie calculate filtrele, la ce frecventa sa faci taierile, etc nu poti pune niste bobine si condensatoare si sa iti iasa ceva.

Iti recomand sa iei legatura cu user-ul marco polo de pe forumul http://www.hi-fi.ro/fhifi , el a mai lucrat cu difuzoarele Tonsil si poate o sa te ajute.

Link spre comentariu

pai de-aia am apelat la voi k nu stiu la cat sa tai tw si wooferul. pe cutia wooferului scrie k urca pana la 5k si ma gandeam sa-l tai asa. dati si voi cu parerea despre bobina pt tw. filtru vreau sa iasa de ordin 2 si sa fie si usor de facut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări