Vizitator mindvirus Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 am gasit eu 8101. mesterit placut sorry am inteles gresit...Mutlumesc mult ! scuze ca n-am mai postat, dar n-am mai verificat până azi dacă s-a mai postat ceva. Acum să văd şi pe unde am pus kit-ul . Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 am gasit schema lumini dinamice ld3 e o schema deosebita cu patru integrate si 8 leduri imi aduc aminte ca inlocuian cdb 495 cu integrate sovietice .driverul de la schenerul meu imi face probleme sper sa il pot face functional si o sa postez daca nu, poate fac o fotografie cu aparat foto . Link spre comentariu
Vizitator marian1500 Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 am reusit sa scanez, din pacate fisierul meu are 3.5 mb dar pun un link https://picasaweb.google.com/1148046987 ... directlink Link spre comentariu
florin2901 Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Salutare domnilor.....Am mai postat undeva.... dar postez si aici daca nu e cu suparare..... Intru si eu ca "musca-n lapte" sa va zic ca am in format electronic toata colectia TEHNIUM.....5,58 Gb :daPentru doritori..... oricand, dati-mi un mesaj pe mail si vom cauta o cale sa vi le trimit...... :sparge:Normal ca gratuit..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum