Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme Kituri

Postări Recomandate

Caut si eu schemele urmatoarelor Kituri de la IPRS Baneasa:-Catel electronic-Generator morse-Adaptor microfon-Egalizator audio cu 5 benzi-Comanda sonora-Lampa automata de semnalizare-Redresor bateri ceas-Temporizator telefonic-Afisor cu led-Preamplificator stereo-Preanplificator Universal-Preamplificator Microfon-Afisor cu dysplay-Lumina dinamica LD1-Lumina dinamica LD2-Lumina dinamica LD3-Selector electronic audio-Comanda senzoriala-sesizor optic-Sedib 3v-Sirena electronica

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iordan

10

• RETY

5

• junior

4

• adynis

3

Top autori în acest subiect

Vezi ca la mine pe site din cand in cand mai apar scheme noi (insa din lene nu le marchez cu nou sau ceva de genul).Azi-maine sper sa ma intalnesc cu Dr.L sa mai iau niste scheme. (cred ca azi, ca maine bananai prin constanta teoretic)

Link spre comentariu

pai eu am prospectele urmatoare:-preamplificator cu corector de ton-amplificator 10w-amplificator 15w-sirena autosalvare-sirena uau uau-comanda optica-mixer audio

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări