djlove Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Daca blocul este mai vechi si instalatia electrica nu este facuta pe teava, ci cu fire direct prin tencuiala e cam dificil sa faci asta si sa nici nu se vada conductoarele prin casa. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Eu sunt intro aceasi dilema, mam uitat in panul din casa de sigurante, si am 3 fire, unul alb, si 2 negre, bine inteles ca stiu care e impamantarea din cauza ca vad ca este conectata la carcasa tabloului, dar de unde sa stiu eu ca acele 2 fire nu vine din acelasi punct? Si cum mai exact masor impedanta de <4ohm? pun ohmetrul intre NUL si IMPAMANTARE? eu cel putin asa cred! Dar nu stiu sigur! ca nu cred ca ar trebui sa pun intre FAZA si pamantare! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 pun ohmetrul intre NUL si IMPAMANTARE?NU! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Eu nu am facut asta pana acuma, adik nam pus ohmetru in niciun fel! Dar daca tot ai zis "NU" nu puteai sa zici si cum se face? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 A explicat Blind cum se masoara...searchPrintre altele,se folosesc aparate specializate,la preturi nu tocmai mici Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Scz, nu am citit postul acestuia, acum lam citit si am inteles! Mersi mult de sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum