yo9hnf Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Va salut !Nu prea am stiu unde sa postez....Am si eu o problema cu un DVD-RW de televizor. Nu stiu cum se poate inchide un disc scris.Normal ii dau REC, inregistreaza, si apoi STOP, si se opreste. Vad un mic thumbnail pe televizor, thumbnail al inregistrarii si daca scos DVDul si il pun pe orice alt DVDplayer sau calculator, nu il vede.In manual scrie asa:" Trebuie sa finalizati +R pentru a citi cu aparatul DVD. Daca nu faceti acest lucru, puteti doar sa cititi discul respectiv cu aparatul cu care l-ati inregistrat"Am incercat sa-l pun si pe calculator, si sa-l inchid cu NERO, acolo la DIscInfo..., dar imi da eroare la 3%.Nu ma duce capul :smt010 Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 nu scrie in manualul lui cum faci inchiderea? cauta mai mult prin meniu Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 selecteaza si tu din telecomanda inregistrarea facuta si apasa pe butoane pe acolo pana gasesti optiune de finalizare trebuie sa reusestitoate dvd-urile trebuie finalizate pe el pentru a le putea vedea pe alt tv Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 I-am dat de cap !!! :partyman: Era un buton, EDIT, dar era inaccesibil.Dupa ce scriam discul, REC, bla bla bla STOP, trebuia sa dau iar REC, pe urma SETUP , si numai asa puteam sa vad EDITUL, unde avea FINALIZE DISC.Noroc cu manualul :smt005 ....o porcarie. Nu m-a ajutat cu nimic !Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum