yo9gcc Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Salut!Am intrat in posesia unei statii radio portabile SHEN DUN MS-505I, din primele investigatii am aflat ca au lucrat in banda folosita de POLITIE. As avea nevoie de schema pentru a o trage in banda de 2m. Frecventele se pot fixa printr-o matrice cu diode sau mai bine spus are pe partea din spate a statiei o matrice cu mai multe diode si in functie de cum sant conectate se fixeaza frecventa. Daca este cineva in cunostinta de cauza rog sa-mi spuna si mie.Am atasat si o fotografie pentru a fi mai explicit. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 Atasat ai articolul din revista "Radiocomunicatii si Radioamatorism" numarul 3 din 2005. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 Multumesc pentru informatie, dar problema este ca la mine pentru fiecare canal sunt la emisie 13 diode iar la receptie sunt 14 diode, iar din ce am inteles eu din tabelul acela ar fi trebuit sa fie 16 diode pentru emisie si pentru receptie. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Contacteaza pe YO8RNF , cred ca a modificat un 505. Articolul prezinta programarea modelului 506. Eventual posteaza pe forum la http://www.radioamator.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum