Swat Cat Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 vrand sa masor un curent.. asa deodata..am observat ca indica 0... ciudat..era imposibil..am luat alt multimetri si l-am pus in serie cu toate.... ala indica ceva protek-ul 000.0.... il desfac totu in regula... am gasit pe placa un semireglabil care este pt calibrare...misc de el si nimic...abia cand ajunge in cap de cursa incepe sa indice curentu.... dar tot lipseste 30% din val reala a curentului....+ ca potentiometru ala trebuie sa aiba si el un joc......nu gasesc buba....ma gandesc ca s-a intamplat ceva cu suntul ala din aparat... ca mai masuram si curenti de 20A ocazional....repara cineva prin bucuresti aparate de masura? sau il arunc Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 verifica suntul intaioricum pt celelalte masuratori nu mai merge(volti,ohmi etc)? Link spre comentariu
walyd Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 verifica mai intii daca :1.pe scala de ohmetru mai functioneaza,2 = treci pe tensiune continua pe o scala de 10-30v si masoara o baterie si vezi ce indica. daca nu iti indica nimic adica ol pe ohm sau 0.000 pe v la intrare pe borna de v-ohm sunt instalate 2 varistoare am sa-ti trimit simbata sau duminica o fotografie cu pozitia lor pe placa ca in general acelea se ard la o manevra gresita de masura trimite-mi o adresa de email si incerc sa te ajuto adresa unde se repara iti dau acuma dar sunt cam scumpi S.C ARC.SRL BRASOV str. gradinarilor vezi ca au sait pe net si vb cu ei la telefon dar mai inainte fa verificarile care ti le-am spus si mai vbstima :smt033 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 pe restu merge perfect....doar pe A si acum vad pe mA.... cu dif de 50% in - ...... [email protected] Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 10, 2008 Autor Partajează Postat Mai 10, 2008 can someone help me ))))) Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 15, 2008 Autor Partajează Postat Mai 15, 2008 deci il arunc ))))) Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 sau doneaza-l :smt031 cum e facut? are convertor A/D separat pt masurarea curentului? componentele din zona curentului sunt ok? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 15, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 15, 2008 si eu am unu si face cam la fel ca al tau :smt013 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 16, 2008 Autor Partajează Postat Mai 16, 2008 opaaaaa...defect de fabricatie..... cine stie site-ul producatorului.......totu e ok in el...posibil sa fie un tzener bulit....dar fara schema ce sa vad Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 16, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 16, 2008 Nu se mai fabrica de cativa ani Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 am dat de o schema :http://www.technica-m.ru/objects/images/scheme/72.gif Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 16, 2008 Autor Partajează Postat Mai 16, 2008 asta e parte grafica cred... placa de sus...mai trebuie sa fie o schema Link spre comentariu
Swat Cat Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 vroia cineva softu de la protek...... Link spre comentariu
tv1 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Pentru cine mai are nevoie de schema multimetrului Protek 506;in atasament schema. Digitalmultimeter Protek 505 info defect User manual Protek 504/505/506 : http://www.protektest.com/ProdManual/Man_506.pdf Link spre comentariu
zbodeoc Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Poate va stralumineaza:viewtopic.php?f=19&t=56915 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum