Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu Protek 506

Swat Cat

Postări Recomandate

vrand sa masor un curent.. asa deodata..am observat ca indica 0... ciudat..era imposibil..am luat alt multimetri si l-am pus in serie cu toate.... ala indica ceva protek-ul 000.0.... il desfac totu in regula... am gasit pe placa un semireglabil care este pt calibrare...misc de el si nimic...abia cand ajunge in cap de cursa incepe sa indice curentu.... dar tot lipseste 30% din val reala a curentului....+ ca potentiometru ala trebuie sa aiba si el un joc......nu gasesc buba....ma gandesc ca s-a intamplat ceva cu suntul ala din aparat... ca mai masuram si curenti de 20A ocazional....repara cineva prin bucuresti aparate de masura? sau il arunc :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

7

• Badman

2

• Dr.L

2

• walyd

1

Top autori în acest subiect

verifica mai intii daca :1.pe scala de ohmetru mai functioneaza,2 = treci pe tensiune continua pe o scala de 10-30v si masoara o baterie si vezi ce indica. daca nu iti indica nimic adica ol pe ohm sau 0.000 pe v la intrare pe borna de v-ohm sunt instalate 2 varistoare am sa-ti trimit simbata sau duminica o fotografie cu pozitia lor pe placa ca in general acelea se ard la o manevra gresita de masura trimite-mi o adresa de email si incerc sa te ajuto adresa unde se repara iti dau acuma dar sunt cam scumpi S.C ARC.SRL BRASOV str. gradinarilor vezi ca au sait pe net si vb cu ei la telefon dar mai inainte fa verificarile care ti le-am spus si mai vbstima :smt033

Link spre comentariu

opaaaaa...defect de fabricatie..... cine stie site-ul producatorului.......totu e ok in el...posibil sa fie un tzener bulit....dar fara schema ce sa vad

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări