Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aliniere scris in Word

Jamaicanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• Jamaicanu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu reusesc sa vad poza intr-o rezolutie mai mare ca sa inteleg exact ce zici insa cred ca tu te referi la crearea unui cuprins activ in word. Ca sa faci asta, titlurile si subtitlurile trebuie sa ti le marchezi ca fiind heading 1, heading 2, etc apoi ai o optiune undeva in meniu (nu mai stiu care, da si tu un mic search pe google apoi spune si la lume ce-ai gasit) care iti scrie cuprinsul automat, cu tot cu inserarea numarului de pagini. Deasemenea, daca modifici ceva in document ii dai reactualizare cuprins si iti face update la numarul paginilor, eventual adaugarea de noi titluri la cuprins (il rescrie din nou, te-ai prins).Later edit: Intre timp mi-a mai trecut din lene si m-am uitat in word (versiunea 2003): insert->cross-referencede la reference type selectezi heading, de la insert reference to selectezi page number. Ar trebui sa mearga....

Link spre comentariu

am incercat tot ce mi-ai spus dar nu imi merge (sau probabil nu m-am exprimat eu bine si nu ai inteles). Eu vreau ca in word sa aliniez numarul specific titlului 5,7,10 vreau sa fie aliniate unele sub altele de ex:

Clima........................................................................5

Solul.........................................................................7

Istoric.......................................................................10

uite am pus si un link cu, cuprinsul

http://rapidshare.de/files/39345765/CUPRINS.doc.html

Link spre comentariu

Daca faci cuprinsul asa cum am zis ar trebui sa iti iasa aliniate unele sub altele....Daca nu esti in stare sa te descurci, scrii titlul, pui puncte-puncte apoi scrii pagina corespunzatoare si apesi pe "justify"; le vei avea aliniate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări