Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor acord 350W

wiz26

Postări Recomandate

Salut,Am un difuzor modelul acesta si nu stiu ce este de capu` lui.Are bobina si magnetul destul de mari.Aveti ceva date despre asa ceva?Eventual niste dimensiuni pentru o boxa.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wiz26

4

• ReLLaXX

1

Vizitator HK

Da-ne mai multe detalii poate te pot ajuta baietii ca eu sunt cam nou :) da sunt cativa pe aici care se pricep cu adevarat!! O poza nu ai???SA ne minunam si noi! :P

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sper sa nu gresesc :roll: dar cred ca este un difuzor rusesc, sau in orice caz de prin partile alea. Eu am avut 2 bucati pe 12 toli, bobina de 10 cm si magnet de vreo 26 cm in diametru, suspenise de panza. Teoretic (si poate si practic la clasa lor :) ) erau difuzoare profesionale. Urla fantastic in medii, coboara pana in aprox 120 Hz (asta la aprox 200 W putere folosita in el) si au randament destul de mic. In rest, specific difuzoarelor rusesti, nu arata foarte bine. Spune-mi ce diametru are difuzorul si din ce material e facuta suspensia (membrana de pe margine). Oricum, la bobina de 6,5 cm puterea lui se invarte undeva in jur de 100-150 W. Nu ca nu s-ar putea scoate mai mult de atat dintr-o bobina de genul asta. Dar daca e Record, cam pe acolo are. Ale mele erau pe 8 Ohmi. Al tau nu stiu cat poate sa aiba, dar poti afla cu un banal aparat de masurat. :wink: :arrow: Mai da amanunte despre difuzor si spune-mi ce vrei sa faci cu el....sau spune de ce informatii ai nevoie mai exact...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Scuze ca nu am mai trecut pe aici... pierdusem speranta ca stie cineva de asa ceva :cry: .Am gresit la bobina(o sa o masor pana la urma), are cam 10-12 cm diametru, suspensia este dintr-un fel de panza impregnata si incretita.Are 8ohmi/15"/350W(scrie pe el) si un magnet destul de mare(este si destul de greu).Am bagat in el vreo 200W, medii nu are cine stie ce.La bas sta binisor avand in vedere ca incinta mea este destul de micuta.M-ar interesa ceva modele de incinte pentru el.Multumesc de raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări