AlpHso Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Un prieten de-al meu tocmai si-a luat un subwofer CRUNCH: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... er/GP12D2/ si nu prea e multumit de el.Tocmai am tras o privire la el si nu stiu ce sa cred despre acest woofer. Adica acei parametri sunt reali, am incercat sa caut mai multi parametri despre el si nu am gasit. Si totusi la acea suma el ce a cumparat, un difuzor bun sau o tigaie frumos colorata cu leduri? Si inca ceva ce mi-a atras atentia la aceasta pagina: Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Nu stiu despre difuzor, dar de aratat arata groaznic(kitsch total) special conceput pt oamenii cu atitudine de PIMP(are nelipsita lumina albastra) :smt005. Doamneeee!!!!!! Link spre comentariu
wangine Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Ce dimensiune are bobina si membrana activa? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 hehe Impedanta 2+2 OhmSpl:96.77 @ 2.83 V foarte frumos din partea lor sa puna bobinele in paralel, iar apoi sa masoare SPL-ul ca si cum difuzoarul ar fi avut 8 ohmi :smt003 Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 pana la urma ce spl are la 1 w :smt017 Gata am aflat desi nu-mi place matematica 87 db. Deci in concluzie ala e un difuzor de tot rahatul, oricum toti banii fac ledurile alea cu lumina albastra. Link spre comentariu
wangine Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Deci in concluzie ala e un difuzor de tot rahatul, oricum toti banii fac ledurile alea cu lumina albastra.Daca numai ledurile albastre te interesau e perfect ce ai luat :partyman: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 8, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 8, 2008 Mutat la consultanta Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 8, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 8, 2008 E un difuzor pentru manelisti :smt016 Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 8, 2008 Autor Partajează Postat Mai 8, 2008 cred ca de asta nu e multumit pentru ca el asculta numai muzica buna oricum o sa vorbesc cu el sa scape de difuzor si sa-si ia un jbl gto sau un GZ si vreo 20 leduri separat asa va avea si bas si tiuning Si pe EL nu pe mine ma intereseaza ledurile.El habar nu are cu ce se mananca un difuzor tot ce stie e sa dea amenzi si sa ridice permise dar avand in vedere ca la majoritatea masinilor tunate ce le-a oprit pt ca urla Guta prea tare a vazit numai difuzoare cromate,care de care mai aspectuos si cu cat mai multe lumini probabil crede ca asa trebuie sa arate un difuzor adevarat.Oricum el prefera muzica nu leduri dar daca nu a stiut ce sa aleaga.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum